Welk type kunst verkoopt het beste op Etsy (2023)

Het kan een constante strijd lijken om trends in te halen om je naam als artiest bekend te maken.

Veel kunstenaars maken kunst geïnspireerd door wat ze anderen zien maken en doen in de gemeenschap. Maar als je weinig tijd en geld hebt, hoe doorbreek je de rommel en zorg je ervoor dat je kunst up-to-date is zonder uren per dag te besteden aan onderzoek of het kopen van benodigdheden die je misschien niet gebruikt?

Maar moet je ideeën opdoen van andere kunstenaars of een onderwerp schilderen dat je niet leuk vindt om te slagen op Etsy? Of kun je kunst maken waar je gepassioneerd over bent engeld verdienen door het op Etsy te verkopen?

In dit bericht wordt uitgelegd welke soorten kunst het beste verkopen op Etsy en krijg je marketingtips om je kunst te laten opvallen.

Gerelateerde berichten:

22 creatieve dingen om te verkopen op Etsy

Meest winstgevende ambachten om te verkopen

Welk type kunst verkoopt het beste op Etsy (1)

Disclaimer: dit bericht kan gelieerde links bevatten. Als u een aankoop doet door op een gelieerde link te klikken, kan Nevue Fine Art Marketing een gelieerde commissie verdienen zonder extra kosten voor u. Gelieerde relaties omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Bluehost, Tailwind, Skimlinks, SareASale en StudioPress. Bezoek voor meer informatieOpenbaarmakingsbeleid voor gelieerde links

Verkoopt kunst goed op Etsy

Veel Etsy-artiestengeld verdienen met het verkopen van hun creaties op Etsyomdat het gratis en gemakkelijk is om een ​​Etsy-winkel te starten. Deze artiesten hebben een grote aanhang opgebouwd met behulp van hun marketing-, artistieke en creatieve vaardigheden.

Er zijn maar weinig kunstenaars die het geluk hebben de kost te verdienen door originele schilderijen te verkopen. De meeste artiesten hebben echter een succesvolle carrière omdat ze meerdere inkomstenstromen hebben voor hun kunstbedrijf.

Waarom zijn sommige artiesten populairder op Etsy?

Sommige artiesten verkopen meer op Etsy omdat ze zich richten op de marketing van hun Etsy-shop met een paar verschillende marketingkanalen, terwijl anderen te dun verspreid zijn om hun werk overal te promoten. De tijd nemen om te ontdekken waar je Etsy-shoppers online rondhangen en je kunst op dat platform promoten, is productiever dan een foto van je kunst op alle socialemediaplatforms te plaatsen.

Is het moeilijk voor kunstenaars om kunst op Etsy te verkopen?

Etsy is een van de grootste online marktplaatsen voor kunstenaars die handgemaakt handwerk en vintage goederen verkopen en beschikt over originele schilderijen en prints, waardoor het een uitstekende plek is voor kunstenaars om hun werk te verkopen.

De uitdaging waarmee artiesten worden geconfronteerd, is het gebrek aan verkeer dat hun winkels op Etsy ontvangen omdat veel winkels dezelfde items verkopen. Zonder een goede strategie gaat je kunst verloren in de massa.

Of je nu een beginner bent of een ervaren artiest, marketing is nodig om een ​​succesvol bedrijf op te zetten en meer te verkopen op Etsy. Het bouwen van een artiestenwebsite, bloggen over je werk en het gebruik van sociale media zijn geweldige manieren om je werk op de markt te brengen. Etsy is gewoon een online winkel. Het is jouw taak om potentiële klanten naar je winkel te lokken, zodat ze worden verleid om je producten te kopen.

Kunst die goed verkoopt op Etsy

Hier is een lijst met enkele van de best verkochte items op Etsy met betrekking tot kunst. Of u nu op zoek bent naar nieuwe ideeën of een manier om nieuwe inkomstenstromen aan uw bedrijf toe te voegen, deze lijst helpt u op weg.

Digitale downloads– Het mooie van digitale producten is dat je elke week of maand iets nieuws kunt aanbieden, zodat bezoekers reden hebben om regelmatig naar je winkel terug te keren.

Mensen die digitale downloads kopen, gebruiken ze om veel verschillende redenen, zoals een screensaver of om ze af te drukken om aan de muur te hangen.

Zorg ervoor dat als u digitale downloads verkoopt, u ​​benadrukt dat de persoon die uw digitale downloads koopt, uw illustraties niet kan doorverkopen. Maak een overzicht waarin wordt uitgelegd hoe ze digitale downloads kunnen gebruiken om juridische gevolgen of geschillen te voorkomen.

U moet er ook voor zorgen dat u mensen een gemakkelijke manier biedt om contact met u op te nemen als er een probleem is met hun aankoop.

Informatie toevoegen zoals waar een koper kanafdrukken afdrukken van Etsykan mensen inspireren om meer producten uit je winkel te kopen.

Ga voor meer informatie over het verkopen van digitale downloads op Etsy naarHoe digitale downloads te verkopen op Etsy.

Wenskaarten- Wenskaarten zijn een traditioneel type kaart dat nog steeds populair is.

Wenskaarten kunnen afzonderlijk worden verkocht, of u kunt uw verzameling wenskaarten vergroten en ze in sets met meerdere kaarten verkopen.

Tijdens de feestdagen kunnen wenskaarten een van uw bestsellers worden.

Gerelateerde berichten:

Wenskaarten afdrukken om te verkopen (volledige gids)

Beste print-on-demand voor wenskaarten

Originele schilderijen– Originele schilderijen zoals olieverfschilderijen of acrylschilderijen hebben waarschijnlijk de hoogste winstmarge omdat ze voor meer geld kunnen worden verkocht dan de meeste andere soorten kunstwerken.

Veel potentiële kopers kunnen zich echter geen duur item veroorloven, maar zijn nog steeds geïnteresseerd in het kopen van kunstwerken voor hun huis.

Het aanbieden van reproducties is de beste manier om Etsy-verkopen te verhogen terwijl je wacht tot die specifieke persoon een origineel schilderij koopt.

Verwant bericht -Kunst verkopen op Etsy: wat je moet weten

Abstract schilderijAbstracte schilderijen verkopen goed op Etsy. Als u echter een abstracte kunstenaar bent, weet u waarschijnlijk al dat uw type kunstwerk over het algemeen goed verkoopt.

Abstracte kunstwerken zijn aangenaam en mensen zien het graag als woondecoratie.

De meeste mensen kijken graag naar kleurrijke en levendige kunst, maar hebben de neiging om wat ze thuis zien met elkaar in verband te brengen.

Abstracte kunst stelt hen in staat hun gevoelens te uiten en weerspiegelt hun persoonlijkheid.

Als je je afvraagt ​​wat voor kunst er op Etsy wordt verkocht, dan zijn abstracte schilderijen het eerste type kunstwerk dat in je opkomt.

Digitale ontwerpen– Als je nog een inkomstenstroom wilt toevoegen en het leuk vindt om digitale kunst of een grafisch ontwerper te maken, kan het verkopen van digitale ontwerpen op Etsy een goede optie zijn.

Veel mensen kopen graag digitale ontwerpen omdat het gemakkelijk is om de bestanden te downloaden en te gebruiken voor sociale media, websites, babyborrels, verjaardagen, feestjes en nieuwsbrieven. Het beste van het maken van digitale kunst is dat het gratis te maken is.

Kunstafdrukken– Veel artiestenverkoop afdrukkenvan hun werk omdat ze geld verdienen met het kunstwerk dat ze al hebben gemaakt en verkocht.

Als u moeite heeft met het verkopen van uw originele schilderijen of als uw inventaris is uitverkocht, overweeg dan om afdrukken aan uw bestaande klanten aan te bieden.

Gerelateerde berichten:

Kunstafdrukken online verkopen (en geld verdienen)

Welke maat kunstafdrukken verkopen het beste

Canvasafdrukken– Canvasafdrukken zijn een populair en zeer gewild item op Etsy. Het is essentieel om te begrijpen wat deze prints aantrekkelijk maakt als kunstenaar en verkoper.

Misschien wel de grootste reden voor hun populariteit is dat canvasafdrukken de perfecte manier zijn om levendige en opvallende kunstwerken in elke ruimte te laten zien. Ze stellen kopers in staat om uw werk van dichtbij en persoonlijk te ervaren, waardoor een meer meeslepende kijkervaring wordt gecreëerd dan alleen het bekijken van digitale of afgedrukte afbeeldingen op een scherm.

Een ander belangrijk verkoopargument van canvasafdrukken is dat je als artiest grotere stukken kunt verkopen zonder je zorgen te hoeven maken over verzendkosten of schade tijdens de verzending.

Verwant bericht:

Hoe u de juiste canvasgrootte kiest

Producten verkopen met kunstwerken- Er zijn verschillende voordelen aanproducten verkopen op mokken, shirts en andere producten met het kunstwerk.

Ten eerste kunt u hiermee een groter publiek bereiken, aangezien deze producten populaire items zijn die mensen vaak gebruiken en dragen. Ten tweede helpt het je om naamsbekendheid op te bouwen, aangezien meer mensen je kunstwerken zullen zien.

Ten slotte kan het u helpen meer omzet te genereren, aangezien mensen eerder geneigd zijn producten te kopen met spannende en unieke ontwerpen.

Verwant bericht:Beste drukkerijen die op canvas afdrukken

Hoe kan ik vinden welke kunst vandaag het best verkoopt op Etsy

Etsy somt de meest trending items op op basis van sales, views en favorieten. Dit is een geweldige plek om erachter te komen welk type kunstwerk goed verkoopt voor andere artiesten.

Ga naar om de trends op Etsy te ontdekkenBest verkochte kunst | Etsy.

U kunt ook bezoekenBestsellers | Etsyom de bestsellers van nu, van het jaar of vorig jaar te ontdekken.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn kunst wordt opgemerkt op Etsy

Als je je kansen om meer artwork op Etsy te verkopen wilt maximaliseren, moet je al het mogelijke doen om je werk in handen te krijgen van de mensen die het zouden willen kopen.

Dit omvat het gebruik van alle vormen van sociale media, het maken van een e-maillijst voor uw mailinglijst en het hebben van een blog of website met uw handgemaakte producten. Het doel is om uw doelgroep te ontdekken en uw originele kunstwerken te promoten.

Laatste gedachten over welk kunstwerk het beste verkoopt op Etsy

Als je van plan bent om kunst op Etsy te verkopen, is het essentieel om te begrijpen welk kunstwerk momenteel het best verkoopt.

Zorg er bij het verkopen van kunstwerken voor dat uw werk een breed scala aan individuen aanspreekt. Op die manier kunt u een breder publiek aantrekken en uw bedrijf laten groeien. De online marktplaats is booming dankzij Etsy, enhandgemaakte items verkopen op Etsy kan niet eenvoudiger.

Je moet je eigen Etsy shop openen, hoogwaardige afbeeldingen van je creatie uploaden, trefwoordrijke beschrijvingen schrijven zodat mensen je kunnen vinden in de zoekresultaten, en uitstekende klantenservice bieden. Na verloop van tijd word je een van de beste Etsy-verkopers.

Gerelateerde berichten:

Hoe u uw illustraties op producten kunt afdrukken

Beste print-on-demand voor wenskaarten

Kunst verkopen op Etsy - Volledige gids

De voordelen van ansichtkaartafdrukken

Welk type kunst verkoopt het beste op Etsy (2)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated: 16/09/2023

Views: 6237

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.