Six Flags Magic Mountain-kortingstickets en tips voor een bezoek aan L.A. (2023)

Op vakantie naar Zuid-Californië? Je moet een reis naar Six Flags Magic Mountain toevoegen aan je reisschema. Met een recordaantal van 19 achtbanen is er geen pretpark ter wereld dat meer loopings, bochten, bochten of maagflips biedt dan Six Flags Magic Mountain. Deze attractie, gelegen in Valencia, is een uitstekende manier om uw vakantie opwindend te maken. Of de kinderen nu peuters, tieners of ver in de volwassenheid zijn, iedereen zal er zeker van genieten. Bekijk onze handige gids voor een bezoek aan Six Flags Magic Mountain. Het staat boordevol manieren om te besparen op toegang, de beste deals, tips voor bezoeken, andere attracties in de buurt en nog veel meer.

Hoe krijg ik kortingskaarten voor Six Flags Magic Mountain?

We hebben u gedekt -Six Flags Magic Mountain-toegangis beschikbaar met de onderstaande geldbesparende opties, zodat u de attractiepas kunt kiezen die bij u past: 1.All-inclusive pas- Alles wat je kunt doen. Inclusief toegang tot tientallen attracties. 2.Stel je eigen pas samen- Selecteer de attracties die u wilt bezoeken voordat u deze bezoekt. Bekijk alle beschikbare passen, attracties & prijzen –Kom meer te weten.Six Flags Magic Mountain-kortingstickets en tips voor een bezoek aan L.A. (1)

Tips voor een bezoek aan Six Flags Magic Mountain

 • Wacht niet op tickets in de eerste regels die je ziet.Met een Go Los Angeles Card kun je korting krijgen op tickets en de Six Flags Magic Mountain Ticket Line overslaan en langs de loketten direct naar Ticket Will Call gaan.
 • Haal een kaart bij de ingang.Six Flags Magic Mountain is enorm, dus u moet uw route zo plannen dat u zoveel mogelijk kunt ervaren. Het vereist enige strategie om in veel achtbanen te rijden, en een kaart is een enorme troef.
 • Trek je beste sneakers aan.Je zult veel wandelen bij Magic Mountain. Of je nu de kinderen rondleidt in Bugs Bunny World, of op jacht gaat naar de gekste thrillrides en achtbanen.
 • Bezoek SUPERMAN: Escape from Krypton vroeg... heel vroeg.Deze rit heeft slechts één of twee auto's die tegelijkertijd rijden en kan een lange rij hebben. Als je met een snelheid van 160 km/u van een toren van 415 voet wilt vallen, zet deze rit dan als eerste op je lijst voor vandaag.
 • Als het warm is, wacht dan op de bus.De parkeerplaats is voorzien van een bus die bezoekers naar de ingang brengt. Het is een goed idee om die vroege wandeling naar het park te vermijden door met de bus naar de ingang te rijden, vooral als je parkeerplaats aan de achterkant is.
 • Koop een fles in het park en drink vaak water.Het park staat niet toe dat je eten en drinken van buiten meeneemt. Maar je kunt binnen een plastic fles kopen en deze bijvullen bij drinkfonteinen in het park. Valencia wordt in de zomer vaak meer dan 100 graden en hydratatie is essentieel.
 • Houd uw hoofd tegen de hoofdsteunen.Rond de meeste achtbanen in het park zie je borden die je adviseren je hoofd stil te houden tegen de achterkant van je hoofdsteun.

Wat is er te doen bij Six Flags Magic Mountain?

Six Flags Magic Mountain staat bekend om zijn spannende achtbanen, maar het park biedt ook gezinsattracties, attracties voor kinderen, winkelen en speciale optredens. In het park worden vaak concerten gegeven, dus misschien wil je voor je bezoek het entertainmentprogramma bekijken.

Wat zijn de beste thrill rides bij Six Flags Magic Mountain?

JUSTICE LEAGUE: Strijd om Metropolis

Six Flags Magic Mountain-kortingstickets en tips voor een bezoek aan L.A. (2)Afbeelding tegoed: Six Flags Magic Mountain.

Mis deze gloednieuwe attractie die in juli 2017 debuteerde niet. Deze epische ervaring neemt je mee in een strijd tussen goed en kwaad, terwijl je je krachten bundelt met de DC Super Heroes om de superschurken te verslaan. Geniet van verbluffende 4D-effecten, hightech gaming-graphics, intense vechtscènes en nog veel meer. Bereid je voor om ondergedompeld te worden in de wereld van DC Super Heroes.

Apocalypse

Six Flags Magic Mountain-kortingstickets en tips voor een bezoek aan L.A. (3)Foto door Six Flags Magic Mountain

In tegenstelling tot veel van de andere attracties in het park, is Apocalypse een houten achtbaan, en het is absoluut een van de ruigste en luidruchtigste achtbanen in het park. Deze scifi-geïnspireerde rit stuurt je regelrecht de strijd in, dwars door de onheilspellende woestijn. De eerste heuvel stuurt je 30 meter de lucht in, met nog vier kamikaze-drops te gaan met 52 MPH.

BATMAN De rit

Je voeten bungelen er doorheen in deze achtbaan met verschillende loops en twists. Je voelt een schok met een lus van 360 graden direct aan het begin van de rit. Je krijgt een voorproefje van hoe het is om BATMAN te zijn die door de lucht vliegt bij het eerste teken van het BAT-signaal.

Vol gas

Six Flags Magic Mountain-kortingstickets en tips voor een bezoek aan L.A. (4)Foto door Six Flags Magic Mountain

Beschreven als de "hoogste en snelste looping achtbaan", is Full Throttle echt heel erg snel en opwindend. Lus door de lucht op 160 voet hoogte met snelheden tot 70 MPH. Je doet dit drie keer! Er is ook een verrassing in het midden van de rit, waardoor deze torenhoge achtbaan een avontuur is dat je misschien twee keer wilt proberen. Full Throttle is de snelste rit op Six Flags Magic Mountain.

Gouden Rusher

Six Flags Magic Mountain-kortingstickets en tips voor een bezoek aan L.A. (5)Reis terug naar de tijd van de California Gold Rush en spring aan boord van deze achtbaan die je door de bergen voert op zoek naar goudklompjes. De eerste lift slingert je 22 meter de lucht in en stort je vervolgens naar beneden door het groen en langs onontgonnen terrein.

Goliath

Six Flags Magic Mountain-kortingstickets en tips voor een bezoek aan L.A. (6)Foto door Six Flags Magic Mountain

Deze achtbaan is een must voor iedereen die wil rijden in wat het park een 'hypercoaster' noemt. Vanaf je stoel heb je een fantastisch uitzicht over Valencia als je niet verder schreeuwt van angst vanaf de 255 drop bij de start.

Schreeuw

Six Flags Magic Mountain-kortingstickets en tips voor een bezoek aan L.A. (7)Scream bereikt snelheden van 65 mph en voert je 15 verdiepingen de lucht in. Deze rit laat je in zo'n steile hoek vallen dat je het gevoel hebt dat je gewichtloos bent en zonder parachute valt. Je zult zeven keer helemaal ondersteboven zijn. Combineer dat met de ongelooflijke hoeveelheid zendtijd die je voelt op de vele steile toppen en je zult dit vliegende ding echt onder de knie krijgen.

SUPERMAN: Ontsnap uit Krypton

Je kunt deze gigantische thrill ride overal in het park zien. Het is een enorme L-vormige baan waar je koets uit het starthek schiet en in slechts zeven seconden 100 mph bereikt

x2

Het park beschrijft deze spannende rit als een "5D-achtbaan", omdat de auto's razendsnel naar achteren en naar voren gericht worden omgedraaid. Het is een van de meest populaire achtbanen in het park en het zal waarschijnlijk een van je meest memorabele ervaringen op Magic Mountain zijn. Naast de hierboven genoemde achtbanen, zie je ook Dive Devil, GREEN LANTERN: First Flight, LEX LUTHOR: Drop of Doom, Ninja, SlingShot, THE RIDDLER'S Revenge, Tatsu en Twisted Colossus... en dat zijn nog maar de spannende attracties in het park!

Wat zijn de beste gezinsattracties bij Six Flags Magic Mountain?

Hier zijn een paar van de gezinsvriendelijke attracties die perfect zijn als je reist met avontuurlijke kleintjes.

Zeerover

Klim aan boord van dit gigantische piratenschip en maak je klaar voor een hoogvliegende reis. Langzaam beginnend, zal de boot heen en weer gaan schommelen, terwijl hij steeds sneller en hoger de lucht in gaat. De dappersten van de dapperen zullen in de laatste rijen zitten om de meeste zendtijd te ervaren.

Jammin'-bumpers

Get revved up for a classic game of bumper cars. Step on to the shiny racetrack and pick a bright-colored car to race and bump into your friends. Swiftly avoid collisions and attacks, all while bouncing off the rubber bumpers surrounding the track.

Straalstroom

Maak een plons op deze waterglijbaan die adembenemende uitzichten en bloedstollende sensaties biedt. Je begint vredig de rivier af te glijden en dan stort je plotseling met je gezicht naar voren in het water beneden.

DE FLASH Snelheidskracht

Bekijk de wereld door de ogen van The Flash. Neem plaats in de rode en gouden auto's en begin net zo snel te bewegen als de snelste man ter wereld. Je zult niets anders zijn dan een waas als je langs voorbijgangers vliegt.

Canyon Blaster

Dit is voor de sensatiezoekers die in de kleinste maten verkrijgbaar zijn. Deze junior achtbaan laat de kleintjes racen tegen Wile E. Coyote in een Acme-mijnauto.

Elmers weerballonnen

Wervel door de lucht in een heteluchtballonachtige auto. Terwijl de kinderen op en neer zweven, kunnen ze alles zienLooney Toon Village.

Magische vlieger

Een andere op een tankmotor geïnspireerde achtbaan voor de kleintjes neemt ze mee door de wildernis. Ze zullen alles zienWhistletop Parkvan boven.

Welke attracties zijn er in de buurt van Six Flags Magic Mountain?

Six Flags Magic Mountain ligt in Valencia, aan de uiterste noordrand van de Los Angeles Metropolitan Area. Als je extra tijd hebt nadat je door een achtbaan van 70 mph door de lucht bent geslingerd, wil je misschien een paar van deze nabijgelegen plekken bekijken.

Ontspan voor een middag in Castaic Lake

Je vindt Castaic Lake ongeveer 16 kilometer ten noorden van Magic Mountain, en het is een geweldige plek voor een ontspannende picknick of watersporten.

Loop over de paden in het Placerita Canyon Nature Center

Bezoek een nieuw bezoekerscentrum met natuuractiviteiten en wandel over de vredige paden van de kloof.

Bezoek het Rancho Camulos-museum

Californië heeft een ongelooflijk rijke geschiedenis van veeteelt en Rancho Camulos is een prachtig bewaard gebleven voorbeeld van een oude Spaanse nederzetting.

Waar te eten in de buurt van Six Flags Magic Mountain?

Als je klaar bent om te eten, haal je je officiële parkplattegrond tevoorschijn. Het park geeft uitstekende aanwijzingen over waar u kunt eten, zelfs als u of een van uw metgezellen voedselallergieën heeft. Parkprijzen voor eten zijn hoger dan wat je buiten het park zou kunnen zien, maar er zijn minstens twee dozijn afzonderlijke eetgelegenheden rond Magic Mountain, evenals een groot aantal kleine voedselkarren. Je vindt er alles, van nacho's en hotdogs tot salade en ijs. Er zijn ook verschillende restaurants direct buiten Magic Mountain, en als u buiten het park wilt eten, kunt u van de parkeerwachters één keer per dag in- en uitrijden met hetzelfde kaartje. Het grootste deel van het tarief dat u ziet, komt u bekend voor bij restaurants zoals Marie Callender's, Red Lobster en Wendy's in de buurt. Als je iets wilt proberen waar de lokale bevolking dol op is, wil je misschien een bezoek brengen aan In-N-Out Burger voor wat frietjes in dierenstijl en een double-double.

Wanneer kun je Six Flags Magic Mountain het beste bezoeken?

De dagelijkse uren variëren nogal, afhankelijk van het seizoen. Er is hier zoveel te zien en te doen dat je ernaar wilt streven om vlak bij of voor de opening van het park aan te komen, zodat je zoveel mogelijk kunt zien en beleven. Wat het weer betreft, kunt u het beste in de winter bezoeken, wanneer de temperaturen overdag in de jaren 60 en 70 variëren. Er zijn echter genoeg waterattracties op Magic Mountain dat een zomers bezoek in de zinderende hitte zeker te doen is, zolang je er maar aan denkt om altijd een fles water bij je te hebben.

Wat moet ik meenemen naar Six Flags Magic Mountain?

Een bezoek aan Six Flags Magic Mountain is een soort uithoudingsvermogenstest vanwege de enorme omvang en de heuvels die het park bevolken. Met een bescheiden voorbereiding kom je al een heel eind.Speciaalals u in de zomer op bezoek bent en niet gewend bent aan het verzengende weer in Zuid-Californië.

 • Eenextra paar sokken en/of schoenenis een goed idee als je van plan bent om op een van de waterattracties te gaan (er zijn er een paar in het park). Het is essentieel om je voeten droog te houden als je meerdere kilometers per dag loopt.
 • Draag iets metzakken met ritssluiting(als het weer het toelaat) die je smartphone, sleutels en geld kan bevatten. Het is minder gedoe om in meerdere attracties te stappen als je niet op elke achtbaan gebruik hoeft te maken van de tijdelijke kluisjes voor je koffers. Anders, eenheuptasjeis een veilig alternatief.
 • Breng watstevige zonnebrildie stevig op uw hoofd passen, of zet ze vast met een riem die aan de armen wordt vastgemaakt en ze tegen uw hoofd houdt. Hetzelfde geldt voor uwhoed,wat een geweldig accessoire is om mee te nemen om de zon van je gezicht te houden en je koel te houden tijdens de hitte van de dag.
 • Selfiesticks zijnniet toegestaanbij Six Flags Magic Mountain.

Mag ik mijn eigen eten meenemen naar Six Flags Magic Mountain?

Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan ​​bij Six Flags Magic Mountain. Er zijn echter tal van restaurants en voedselkarren verspreid over het park.

Hoe bereik je Six Flags Magic Mountain?

Uur

 • Bedrijfsdagen en -uren variëren per seizoen.
 • Graag vooraf bellen of website bezoeken.
 • Sluitingen: eerste kerstdag. Alle vakantie-uren kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Routebeschrijving & Adres

26101 Magic Mountain Parkway Valencia, CA 91355Het rijden: Van Anaheim:Neem de snelweg Interstate 5 naar het noorden. Verlaat de Magic Mountain Parkway. Sla linksaf bij het verkeerslicht onderaan de afrit en ga onder het snelwegviaduct door. Rijd over de Magic Mountain Parkway naar de tolpoorten en de ingangen van het park.Vanuit Hollywood/Universal City:Neem snelweg 101 noord naar snelweg 170 noord. Neem de 170 Freeway noord naar de Interstate 5 Freeway noord (de 170 Freeway eindigt automatisch bij de I-5 North). Neem de Interstate 5 in noordelijke richting naar Magic Mountain Parkway. Verlaat de Magic Mountain Parkway. Sla linksaf bij het verkeerslicht onderaan de afrit en ga onder het snelwegviaduct door. Rijd over de Magic Mountain Parkway naar de tolpoorten en de ingang van het park.

Bespaar op Magic Mountain-tickets met aGo Los Angeles Card

Herinner deGo Los Angeles®-kaartis de beste keuze voor maximale besparingen en flexibiliteitinclusief Six Flags Magic Mountain-tickets, plus goedkopere toegang tot topattracties naar keuze. Bespaar tot 55% op musea, rondleidingen en activiteiten versus betalen aan de poort. Bezoek meerdere L.A.attracties voor één lage prijs.

FAQs

How early should I get to Magic Mountain? ›

Magic Mountain normally opens around 10:30 am, and you'll want to arrive around 30 minutes early. What is this? This will heighten your chances of being one of the first people at the park, and you'll be able to head directly to your must-do ride with no waits.

How do you avoid lines at Six Flags? ›

A lot of people who are first-time Six Flags Magic Mountain visitors will head to whatever ride they see first, which means those rides tend to have the longest wait times. Starting at the back of the park right away means the lines will be shorter and you'll be closer to the front gate at the end of your visit.

How many people have died at 6 Flags Magic Mountain? ›

Becoming a part of the Six Flags brand in 1979, the amusement park has a record-high twenty roller coasters. As of April 5th, 2023, there have been seven reported deaths at Six Flags Magic Mountain.

Can you bring food into Six Flags Magic Mountain? ›

Guests requiring accommodations to our Guest Dress Code should visit Guest Relations and speak to a member of the Park management team upon arrival at Six Flags Magic Mountain. Food, beverages, coolers and grills may not be brought into the theme park.

What day is the least busy at Magic Mountain? ›

Weekdays (Monday-Thursday) are historically least crowded during the summer season in June, July, and August. For real-time updates of current crowd levels and conditions at the park, check out the Magic Mountain Live Crowd Tracker.

How long do you spend at Six Flags Magic Mountain? ›

We were there on a day that was relatively quiet and did the whole thing in about 5 hours. If it's busy I'd be getting there from the opening and staying till the end. It's huge.

What is the best day to go to Six Flags? ›

The best days to visit Six Flags Great Adventure are on the weekdays, specifically Tuesday-Thursday. The best time frame to visit is in the quieter months including May & September.

How do you pack for Six Flags? ›

What to Bring to Six Flags
 1. Small backpack or bag.
 2. Valid ID.
 3. Cash/credit cards.
 4. Sunglasses.
 5. Sunscreen.
 6. Hat.
 7. Towel (for the water park)

What are the chances of getting injured on a roller coaster? ›

The chance of being seriously injured on a fixed-site ride at a U.S. amusement park is 1 in 15.5 million rides taken. One injury is one too many and the industry is continuously working to enhance all aspects of safety.

How many roller coaster accidents happen a year? ›

How many roller coaster accidents happen annually? In 2019, data from the IAAPA show that there were an estimated 449 injuries in a roller coaster. That is about 1.3 injuries per 1 million patron rides. Of these 449 injuries, 82 were reported to be serious.

Can you wear Crocs to Six Flags? ›

wear your swimsuit (one piece) underneath your t-shirt. Wear comfortable shoes – NO flip flops or loose sandals. If you are not wearing your swimsuit underneath your t-shirt and plan on riding the water rides, DO NOT wear a white t-shirt!

Can I wear a fanny pack on rides at Six Flags Magic Mountain? ›

Typically any loose items including a fanny pack will not be allowed to be worn on the actual ride at Six Flags. This is done for your safety as well as the safety of the other visitors. Additionally, it's safer to store your valuables in a locker, instead of risking losing them while riding at high speeds.

Can you walk around with beer at Six Flags? ›

No alcoholic beverages can be brought into Six Flags Parks. Alcoholic beverages purchased in the park must be consumed before leaving the park. Guests who are intoxicated may be removed from the park without refund.

What are the busiest days at Six Flags? ›

Holidays and concert days are often especially busy. Weekdays in April, May, September, October, November, and December are typically the least busy days. Always research for special events and concerts that may be going on that can cause abnormally large crowds (the park is especially busy during spring break).

Why does Six Flags close so early? ›

Cost cutting... tough economic times lead them to cut back. For example, cutting back in the evening reduces their energy costs because they don't have to have the lights on as long. It cuts back on payroll, and gets the cleaning crews in earlier.

How long is the Superman ride at Magic Mountain? ›

1,235 ft

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated: 01/01/2024

Views: 5515

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.