Koop bij Rocky Mountain ATV's USA Online Store - Internationale verzending - Borderoo (2023)

Koop bij Rocky Mountain ATV's USA Online Store - Internationale verzending - Borderoo (1)

Opmerking: dit bericht bevat gelieerde links, wat betekent dat als u op een link klikt en een artikel koopt, wij een gelieerde commissie ontvangen zonder extra kosten voor u.

Doet Rocky Mountain ATVSchipInternationaal?

Als je het hebt geprobeerdvolgordevan Rocky Mountain ATV in de VS of het VK, dan weet je dat ze misschien niet aanbiedenInternationaleVerzendennaar elk land. In dit bericht laten we je een eenvoudig proces zien om er een te krijgenitemvan Rocky Mountain ATV of een andere VS/VKwinkelverzonden naar uw locatie, in elk land ter wereld.

Hoe Rocky Mountain ATV te kopen als u niet in de VS / VK woont (proces in 3 stappen)

Stap 1: Meld u aan voor eenInternationaleVerzendenExpediteur

AlsRocky Mountain-ATVnietschipnaar uw land, dan moet unaarschipjouwartikelen naar eenPakketbezorger VS/VKwie zal danschipjouw pakketnaar uw internationale locatie. Wij adviserenMijnUS.comomdat we meer dan 1.000 pakketten hebben verzonden met zes verschillendepakketexpediteurs enMijnVSheeft de laagste tarieven, isbelasting-gratis, en is de meest populaire in de Verenigde Staten en het Verenigd KoninkrijkVerzendenexpediteur veruit.

Aanmelden is eenvoudig, en u kunt de exacte kosten van uwinternationale zendingenvoor jouschipalles naar MyUS. Ook als u problemen ondervindt bij het plaatsen van uw Rocky Mountain ATVvolgorde,De conciërgeservice van MyUS kan de bestelling voor je plaatsen.

STEL MIJN VS/VK ADRES IN

Als je nog steeds vragen hebt over hoe MyUS werkt, bekijk dan deze korte uitlegvideo:

Stap 2 (optioneel): Meld u aan voor een cashbackDienst

Wist je dat je eenextra 2-10% cashbackop veel bestellingen door gebruik te maken van een cashbackdienst?

Ebattenis de meest populaire cashbackdienstin de Verenigde Staten - plus ze schenken je$ 10 aan bonusgeldna het voltooien van je eersteaankoop!

Stap 3: Koop Rocky Mountain ATV-producten van de officiële website

Zodra u uw VS of VK heeft ingesteldVerzendenadres en klikt u door een geld-terug-website, bent u klaar om uw Rocky Mountain ATV te makenaankoop. Bezoek gewoon de Rocky Mountain ATV-website en plaats uwvolgorde.

Zo simpel is het, dus volg gewoon dit proces in 3 stappen en geniet van uw online shopping spree op Rocky Mountain ATV!

Wat isRocky Mountain-ATV?

De in Utah gevestigde Rocky Mountain ATV/MC was meer dan 25 decennia lang leverancier van offroad-banden en uitrusting. Wat begon als een winkel voor één persoon met alleen een telefoon en magazijn, is uitgegroeid tot een van de populairste bronnen op internet voor motorsportbenodigdheden en -uitrusting voor ATV-bezitters over de hele wereld. Onderhoud, repareer of herstel uw offroad-uitrusting voor minder geld met Rocky Mountain ATV/MC-coupons.

Meer over MyUS – Waarom is het de beste optie?

Terwijl er veel verschillende zijnpakketexpediteurs op internet, ze zijn niet zo groot alsMijnVS. En wat is het grootste voordeel van werken met de grootstepakketexpediteur? Ze hebben het besteVerzendentarieven omdat ze het hoogste volume doen.

Of je nu zoektnaarschipmetFedEx,UPS,DHL, of een andereInternationaleVerzendenprovider, MyUS heeft u gedekt. Op één scherm kunt u realtime offertes krijgen voor hoeveel het gaat kostennaarschipRocky Mountain ATV-producten naar uw land.

Bij veel vervoerders weet u niet precies hoeveel de finale isVerzendener worden kosten in rekening gebracht totdat u uw artikelen heeft gekocht en naar depakketmagazijn van de expediteur. Maar omdat MyUS op gewicht gebaseerde prijzen hanteert in plaats van op dimensie gebaseerde prijzen, weet u precies hoeveelVerzendenzal kosten voordat u uwaankoopvan Rocky Mountain ATV.

We gebruiken en bevelen MyUS al meer dan vier jaar aan klanten aan en ze komen met onze sterkst mogelijke aanbeveling!

STEL MIJN VS/VK ADRES IN

WatLanden doet Rocky Mountain ATVSchipNaar?

Koop bij Rocky Mountain ATV's USA Online Store - Internationale verzending - Borderoo (2)

Gebruik maken van eenpakketexpediteur, dat kanschipRocky Mountain ATV internationaal naar elk land of elke regio ter wereld, waaronder:

Australië, Oostenrijk, België, Canada, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hong Kong, India, Indonesië, Italië, Japan, Zuid-Korea, Koeweit, Maleisië, Nederland, Noorwegen, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk (Groot-Brittannië/Engeland/VK), Afrika, Azië, Caraïben, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Europa.

Houd er rekening mee dat er personal shopper-services zijn die u kunnen helpen bij een aankoopwinkel, inclusief Rocky Mountain ATV, zelfs als ze blokkeren of nietschipaan expediteurs.

MyUS & Rocky Mountain ATVInternationaleVerzendenVeelgestelde vragen

Hier zijn 6 veelgestelde vragen overVerzendenkosten,Verzendentijd, en keert terug wanneer u dat wiltvolgordevan Rocky Mountain ATV en gebruik MyUS om depakketaan jou:

1. Rocky Mountain-ATVVerzendenKosten- Hoeveel kost Rocky Mountain ATVVerzenden?

Het antwoord is dat het afhangt van het gewicht van uwvolgordeen waar je bentVerzendenhet aan. U kunt de handige MyUS gebruikenverzendkosten rekenmachineom uw Rocky Mountain ATV te schattenVerzendenkosten.

Het goede nieuws is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verborgen extra kosten, want er worden alleen kosten in rekening gebrachtpakkethet werkelijke gewicht.

En als u meerdere pakketten heeft, helpt MyUS u te besparen op deVerzendenkostendoor uw pakketten in één doos te combineren.

2. Rocky Mountain-ATVVerzendenTijd – Hoe lang duurt het voordat ik mijn product krijg?

Na je Rocky Mountain ATVvolgordearriveert bij MyUS, besteden ze 1-2 dagen (exclusief weekends en feestdagen) aan het verwerken van uwvolgorde. Nadat zijschiphet aan jou, je krijgt de jouweitembinnen 1-12 dagen afhankelijk van deVerzendenmethode die u hebt geselecteerd.

Dit telt niet mee hoe lang uw Rocky Mountain ATV isvolgordekomt aan op MyUS. Dat hangt af van dewinkel'SVerzendenbeleid enleveringkeer. Dit kan variëren van 2 dagen tot een paar weken.

3. Retourneren van Rocky Mountain ATV's - Biedt MyUS restituties ofOpbrengstDiensten?

Ja, MyUS helpt je bij het verwerken van je retourzendingen als je de verkeerde hebt ontvangenitemof een gebrokenitem. Sterker nog, ze zullen je zelfs op de hoogte stellen als je aankopen beschadigd aankomen in hun vestiging, zodat je niet hoeft te wachten op je bestelling.volgordeom bij u aan de deur te komen voordat u erachter komt.

U kunt ze ook vragen om gedetailleerde foto's van uw aankopen te maken om er zeker van te zijn dat Rocky Mountain ATV de juiste artikelen heeft verzonden.

Maar elkewinkelis anders. De meeste bieden terugbetalingen en retourzendingen, maar soms moet u betalen voor wat nodig isVerzendenvergoedingen. Zorg er dus voor dat u de ATV's van Rocky Mountain controleertopbrengstEnterugbetalingbeleid voor uuitcheckenjouwvolgorde.

4. Hoe volg ik mijnInternationale bestellingenvan Rocky Mountain ATV?

Uw volgenbezorging bij het winkelen vanuit de VS/VKis heel eenvoudig met MyUS. Van jouwklantaccount op hun website, kunt u details van uwvolgordein deInkomende pakkettentabblad.

En zodra ze je hebben ontvangenVerzendingvan Rocky Mountain ATV heb je toegangvolgeninformatieVoor jouwleveringvia deklantook rekening.

5. MyUS-alternatieven - Wat te doen als Rocky Mountain ATV dat niet doetSchipnaar uw MyUS-adres

Er zijn een aantal winkels die dat niet doenschipnaarpakketexpediteurs. Als u dit probleem tegenkomt met Rocky Mountain ATV, is de oplossing om een ​​persoonlijke winkel te gebruikendienstof om uw product(en) op te kopeneBay.

1.eBay: Dit is een geweldige optie omdat bijna alle verkopers op eBay zijnschipaan expediteurs en velen zelfsschipinternationaal. Om op te filterenVerzendennaar uw land, klik op eenitem, Klik op "Verzendenen betalingen' die halverwege de pagina zou moeten staan, selecteer vervolgens uw land. Wanneer u nu op eBay zoekt, wordt het weergegevenInternationaleVerzendenprijzen.

2. Persoonlijke winkeldiensten: Deze services plaatsen devolgordevoor jou en danschipnaar uw internationale adres.

MijnUS.com,FishisFast.com, EnBigAppleBuddy.comze bieden allemaal conciërgediensten waar ze deitemvoor jou en danschiphet naar uw adres. Het grootste verschil is datMijnVSrekent 8% van deaankoopprijs,FishisFastrekent $ 5 + 7% enBigAppleBuddyrekent een vast tarief van $ 50 + $ 15 voor elke extraitem.

6. Ik kan het nog steeds nietVolgordevan Rocky Mountain ATV, zelfs na het uitvoeren van de vorige stappen. Wat zal ik doen?

Er zijn drie mogelijke problemen waar u tegenaan loopt als uwvolgordewordt geblokkeerd of herhaaldelijk geannuleerd:

 1. Het is mogelijk dat de detailhandelaar klanten niet toestaat een bestelling te plaatsen als hun internetlocatie zich buiten de VS bevindt.
  1. De oplossing hier is om een ​​VPN-service te gebruiken, zoalsPrivé internettoegang, om het internet in wezen te laten geloven dat u zich in de Verenigde Staten bevindt terwijl u de bestelling plaatst.
 2. Het is mogelijk dat de winkelier uw creditcard niet accepteert
  1. De oplossing hier is om een ​​virtuele creditcard te gebruiken, zoalsEntropie, zodat uw factuuradres zich in de V.S. bevindt.
 3. De detailhandelaar verzendt mogelijk niet naar de expediteur waarmee u werkt
  1. Als de bestelling herhaaldelijk wordt geannuleerd, is dit waarschijnlijk het probleem.
  2. U kunt het beste minder bekende expediteurs gebruiken in de hoop dat ze niet worden geblokkeerd:FishisFast.com,Stackry. com, EnPlanetExpress. comzijn goede opties.
  3. Als al het andere niet lukt, kunt u een persoonlijke conciërgeservice gebruiken, zoalsBigAppleBuddy.com(wat een vergoeding van $ 50 in rekening brengt om u iets te verzenden).
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated: 15/12/2023

Views: 6227

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.