Is de line-skipping Flash Pass van Six Flags de kosten waard? (2023)

Gezinsreizen

Attractieparken

U kunt de rijen overslaan, maar u moet extra betalen

Door

Arthur Levine

(Video) A.R. Rahman - Rang De Basanti Title Track Best Audio Song||Aamir Khan|Soha|Daler Mehndi

Arthur Levine

Arthur is een reisschrijver met meer dan 25 jaar ervaring. Sinds 2002 behandelt hij themaparken, pretparken, waterparken en attracties voor TripSavvy.

TripSavvy'sredactionele richtlijnen

Bijgewerkt op 19-04-20

Feit gecontroleerd door

Jillian Dara

Is de line-skipping Flash Pass van Six Flags de kosten waard? (2)

Feit gecontroleerd doorJillian Dara

Emerson College

(Video) The Apogee Solstice | Critical Role | Campaign 3, Episode 51

Jillian Dara is freelance journalist en factchecker. Haar werk is verschenen in Travel + Leisure, USA Today, Michelin Guides, Hemispheres, DuJour en Forbes.

TripSavvy'sfeiten controleren

(Video) June 6, 1944, D-Day, Operation Overlord | Colorized WW2

Wachten en wachten (en wachten) in doolhofrijen maakt net zo goed deel uit van de pretparkervaring als achtbanen rijden en suikerspin eten. Negentig minuten kruipen in de hel van de paal is de prijs die we moeten betalen voor twee minuten achtbaanhemel. OfisHet?

Eigenlijk kun je een prijs betalen om de wachtrijen bij Six Flags over te slaan. De parkketen noemt zijn programma THE FLASH Pass. Is het het waard?

Dat hangt van veel factoren af ​​(niet de minste daarvan is uw vermogen om te betalen). In veel gevallen kan het echter heel logisch zijn om de kogel door te bijten en het extra geld te poneren. Laten we eens kijken waar THE FLASH Pass over gaat en of u deze misschien voor uw volgende bezoek wilt hebben.

Is de line-skipping Flash Pass van Six Flags de kosten waard? (3)

(Video) Reunion & Revelation | Critical Role | Campaign 3, Episode 30

Wat is in vredesnaam DE FLASH-pas?

Vroeger moesten parkbezoekers het gewoon opzuigen en met lijnen omgaan. Toen rolde Disney zijn uitFastPass+systeem waarmee gasten lijnen op bepaalde attracties konden omzeilen. Andere parken ontwikkelden hun eigen line-skipping-programma's. Maar in tegenstelling tot Disney's FastPass+, die toegang omvat, brengen vrijwel alle andere parken, inclusief Six Flags, extra kosten in rekening.

DE FLASH Pass is door de jaren heen geëvolueerd. Hoewel er enkele variaties zijn tussen de parken, werkt het in wezen hetzelfde bij de meeste parken. (De grote uitzondering is die van New YorkDe grote ontsnapping, dat zijn programma GO FAST Pass noemt. Het maakt gebruik van een eenvoudig polsbandje waarmee gasten onmiddellijke, onbeperkte toegang hebben tot geselecteerde achtbanen en andere attracties. Een Platinum-pas voegt extra attracties toe, evenals enkele attracties in het waterpark.)

Er zijn drie soorten THE FLASH Pass beschikbaar: normaal, goud en platina. Met THE FLASH Pass Regular moet u even lang wachten als degenen zonder pas, maar u mag de rijen overslaan. wacht een uur om een ​​achtbaan te rijden, uw reserveringstijd zou over een uur zijn. Maar met de virtuele tijdelijke aanduiding kun je door het park dwalen en andere ritten maken of van andere dingen genieten voordat je op het afgesproken tijdstip terugkeert naar de achtbaan.

DE FLASH Pass Gold vermindert de wachttijd met ongeveer 50 procent. Uw reserveringstijd is bijvoorbeeld 30 minuten om in een achtbaan te rijden met een vermelde wachttijd van een uur. DE FLASH Pass Platinum elimineert vrijwel het wachten. In plaats van de geposte wachttijd van een uur voor een achtbaan te wachten, zou je in ongeveer 10 minuten kunnen terugkeren. Houders van een Platinum-pas krijgen ook polsbandjes die recht geven op een tweede rit bij geselecteerde attracties. Wanneer de achtbaan het station binnenrijdt, flits je met je polsbandje, blijf je zitten en geniet je van een nieuwe rit.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig om THE FLASH Pass te gebruiken. Ga op de dag van je bezoek naar het distributiecentrum in het park om het draagbare, horlogeachtige apparaat op te halen.

Bekend als "LoQueue", vegen gebruikers het scherm verticaal of horizontaal om het systeem te gebruiken. Gasten kunnen door de beschikbare attracties scrollen, die alfabetisch gerangschikt zijn, en kunnen er een vegen die ze graag willen rijden. De gadget toont de reserveringstijd en laat gebruikers weten wanneer het tijd is om te rijden. U kunt op elk moment aankomen na de reserveringstijd. Pashouders kunnen slechts één reservering tegelijk maken.

Er zijn aparte ingangen voor THE FLASH Pass, die houders door de uitgangslijn naar het laadstation leiden of in de reguliere rij bij het laadstation snijden. Door een smartphone naast uw draagbare apparaat te plaatsen, kan een medewerker van Six Flags bevestigen dat het is tijd om te rijden en u de bypass-lijn te laten betreden. Dat is het.

Maximaal zes gasten kunnen één apparaat gebruiken (maar Six Flags rekent elke gebruiker een vergoeding). Het is gemakkelijk om reserveringen te annuleren. Het apparaat is waterbestendig, dus laat het gerust doorweekt raken tijdens waterattracties. Over waterattracties gesproken, sommige parken bieden aparte Flash Passes aan voor gebruik in hun waterparken.

Hoeveel kost het?

(Let op: de volgende prijzen zijn geldig voor het seizoen 2019.) De prijzen variëren van park tot park en weerspiegelen het principe van vraag en aanbod. Bij populaire parken met enorme drukte, veel grote attracties en uitzonderlijk lange rijen zijn de kosten hoger dan bij minder populaire parken. Sommige parken hanteren variabele prijzen en rekenen meer op drukke dagen zoals weekenden en feestdagen. Op een zaterdag in juli betaal je bijvoorbeeld meer dan op een dinsdag in september.

Houd er rekening mee dat de kosten voor THE FLASH Pass hoger zijn dan de normale kosten voor toegang tot het park. Het is geen goedkope optie, vooral niet voor de Platinum-smaak. Een gezin van vier personen kan meer dan $ 900 betalen voor toegangskaarten die online zijn gekocht en Platinum-passen bij Magic Mountain op een piekdag. Dat isvoorparkeren, eten, spelletjes, souvenirs en eventuele extra uitgaven in het park.

Hoe kom ik erachter of het de prijs waard is?

Tenzij je in het deeg rolt (je gelukshond), zul je waarschijnlijk twee keer nadenken voordat je zoveel extra geld uitgeeft voor een dag in het park. Wat zou je op de een of andere manier kunnen bewegen om een ​​pas te kopen?

Denk na over wat jij en je parkgroep hopen te bereiken. Ga je een park bezoeken met veel achtbanen en andere attracties die je echt heel graag wilt uitproberen? Als je komt opdagen op een dag dat het park vol zit, is het onmogelijk om dat voor elkaar te krijgen zonder THE FLASH Pass. (En ironisch genoeg is een van de redenen waarom de wachtlijnen zo lang zijn, dat mensen ze steeds overslaan met passen.)

(Video) Bawdy Basement Belligerence | Critical Role | Campaign 3, Episode 44

Hoeveel waarde hecht u aan het inpakken van zoveel mogelijk attracties als u een park bezoekt? Hoe vaak bezoekt u het park? Als je uit de buurt komt, is dit misschien je enige kans om de attracties in een park te ervaren? (Trouwens, als je in de buurt van een park woont en er graag vaak heen gaat, biedt Six Flags een all-season versie van THE FLASH Pass Gold en Platinum aan.) Wat is jouw tolerantie en de tolerantie van degenen die met je mee gaan, voor lange rijen? Wat zou je bereid zijn te betalen om helse lijnen te vermijden?Uw antwoorden op deze en andere vragen kunnen u helpen beslissen of u voor de passen springt.

Overweeg om lid te worden van Six Flags

In plaats van een traditionele seizoenspas biedt Six Flags lidmaatschapsprogramma's als optie. Ze zijn er in verschillende niveaus met verschillende prijspunten en kunnen maandelijks worden betaald in plaats van allemaal tegelijk. De lidmaatschapsprogramma's bieden veel voordelen. Op het "Diamond Elite"-niveau (het hoogst beschikbare) kunnen leden elke keer dat ze een park bezoeken twee ritlijnen overslaan. Dat zou genoeg voordeel kunnen zijn om THE FLASH Pass overbodig te maken.

Manieren om uw geld te besparen (en uw gezond verstand)

Als zoveel extra betalen aan ridecoasters buitensporig lijkt of als je budget de extra kosten gewoon niet aankan, zijn er strategieën om de kosten te vermijden:

  • Plan een bezoek op een dag waarop het minder snel druk is. Vermijd weekenden, ga vroeg of laat in het seizoen of probeer op een andere manier te zigzaggen wanneer iedereen zigzagt. De reguliere rijen zouden niet lang moeten zijn. Het probleem met deze strategie is dat Six Flags de activiteiten op zijn ritten tijdens langzamere dagen zou kunnen verminderen. Een park kan bijvoorbeeld slechts één trein laten rijden op een achtbaan met drie treinen, waardoor de lijnen nog steeds lang zijn. D'oh!
  • Ga op een dag waarop het dreigt te gaan regenen of erg heet zal zijn. Niets houdt mensenmassa's weg en lijnen korter dan slecht weer. Als je het niet erg vindt om nat of warm te worden (let op je innerlijke moeder en vergeet niet zonnebrandcrème aan te brengen en jezelf gehydrateerd te houden), zullen de parken over het algemeen ritten organiseren bij slecht weer, tenzij de regen buitensporig is of er onweer wordt voorspeld.
  • Arriveer bij de opening van het park voor de meeste mensenmassa's en ga meteen naar de meest populaire attracties. Je kunt midden op de dag vertrekken als de drukte het grootst is, buiten het park lekker eten en later op de dag terugkomen als de rijen weer dunner worden.
  • Verlaag je verwachtingen. Plan niet om elke grote achtbaan te rijden. Zet je zinnen op drie of vier en wees bereid om in rijen te wachten.

THE FLASH Pass-tips

  • Wacht tot je het park binnenkomt en bekijk enkele van de geposte wachttijden voordat je besluit of je het extra geld voor de passen wilt uitgeven. Het gevaar van deze strategie is dat het park een beperkte voorraad LoQueue-apparaten heeft en dat deze uitverkocht kunnen raken, vooral midden op een drukke dag. Dat brengt ons bij de volgende tip:
  • Reserveer de passen vooraf online op de website van het park. Het voordeel is dat u gegarandeerde passen krijgt, zelfs als u later op de dag komt opdagen. Het nadeel is dat het weer of andere factoren de lijnen relatief kort kunnen maken en de passen overbodig. In dat geval kan Six Flags een restitutie verlenen (of niet; informeer bij het park naar het beleid).
  • Stel prioriteiten en gebruik THE FLASH Pass voor de achtbanen en andere attracties die je het liefst als eerste wilt ervaren. Als je het niet zeker weet, boek dan eerst de ritten met de langste wachttijden, zodat je aan het einde van de dag niet wordt buitengesloten.
  • U kunt meerdere reserveringen voor dezelfde rit boeken. Als je een bal hebt tijdens je eerste rit, maak dan een nieuwe reservering zodra je uitstapt of later op de dag.

FAQs

How do you skip all the lines at Six Flags? ›

Six Flags Flash Pass

The Six Flags parks offer the Flash Pass to avoid lines on select rides. Reserve your pass ahead of time to guarantee you get it — only a limited number of passes are issued each day. Make your way to the Flash Pass kiosk in the park when you arrive, and you will be issued a Flash Pass device.

Can you ride twice with flash pass? ›

"With THE FLASH Pass Platinum your reservation reduces wait time by up to 90%! It also includes 2X - where you can enjoy selected rides TWICE IN A ROW without leaving your seat! Plus, enjoy a single ride onTwisted Colossus, Full Throttle, and SUPERMAN: Escape from Krypton (platinum only; limited availability).

Is the Six Flags Fiesta Flash Pass worth it? ›

If you're visiting on a weekend, especially during the busier months of the year, a Flash Pass is absolutely worth it. When the park is busy, ride wait times can be several hours. You can avoid dealing with that by investing in a Flash Pass.

How do you avoid lines at Six Flags? ›

A lot of people who are first-time Six Flags Magic Mountain visitors will head to whatever ride they see first, which means those rides tend to have the longest wait times. Starting at the back of the park right away means the lines will be shorter and you'll be closer to the front gate at the end of your visit.

Is skip the line same as flash pass? ›

One downfall to visiting a popular theme park such as Six Flags Magic Mountain is how long you'll spend waiting in line for a ride. Thankfully, like many theme parks around the world, you can purchase a ticket add-on known as a Flash Pass to skip the line.

How does the flash pass regular work? ›

There are three types of THE FLASH Pass available: regular, Gold, and Platinum. With THE FLASH Pass Regular, you have to wait the same amount of time as those without the pass, but you get to skip the lines. So, if the anticipated wait were one hour to ride a coaster, your reservation time would be in one hour.

What's the difference between gold flash pass and platinum? ›

The Gold Flash Pass lets you reserve your spot in line, and also dicounts 50 percent of the line. But the Platinum Flash Pass lets you reserve a spot in line, and cuts 90 percent of the line. The Platinum pass also allows you to re-ride rides without getting off.

How long is the flash ride at Six Flags? ›

In total, riders cover over 2,700 feet of track on their 45 second ride experience.

How fast is the flash ride at Six Flags? ›

Which is better Disneyland or 6 Flags? ›

For a more complete theme park, that also features themed areas such as Star Wars: Galaxy's Edge, shows & parades, you'll lean towards Disneyland. What is this? It ultimately comes down to preference.

What days are the least busy at Six Flags? ›

Weekdays in April, May, September, October, November, and December are typically the least busy days. Always research for special events and concerts that may be going on that can cause abnormally large crowds (the park is especially busy during spring break).

Can you walk around with beer at Six Flags? ›

No alcoholic beverages can be brought into Six Flags Parks. Alcoholic beverages purchased in the park must be consumed before leaving the park. Guests who are intoxicated may be removed from the park without refund.

Why does Six Flags close so early? ›

Cost cutting... tough economic times lead them to cut back. For example, cutting back in the evening reduces their energy costs because they don't have to have the lights on as long. It cuts back on payroll, and gets the cleaning crews in earlier.

How many times can you use lightning pass? ›

You can only book two Individual Lightning Lanes per day.

No matter how many parks you plan to visit in one day, you are only allowed to book two Individual Lightning Lanes.

How many rides can you use the Lightning Pass? ›

For some of our most highly demanded attractions, Lightning Lane entrance access will be available to purchase individually. Guests may purchase and select the next available arrival window for up to 2 attractions per day.

Can you use lightning lane once per ride? ›

You can buy two individual Lightning Lanes each day. You can only buy an individual Lightning Lane for each ride once per day. So each guest gets up to two distinct individual Lightning Lanes each day.

Can you lightning lane the same ride twice? ›

According to the Disney Genie+ Service rules, Guests can only ride a Lightning Lane Attraction one time a day, but they can schedule any of the Lightning Lane attractions they haven't experienced throughout the day. You can utilize the standby line if you desire to experience an attraction more than once a day.

Videos

1. Lost & Found | Critical Role | Campaign 2, Episode 13
(Geek & Sundry)
2. The Nautilus Ark: A Johnson Corp Odyssey | Ashley's One-Shot
(Critical Role)
3. The day Kyle Walker Became Goalkeeper🧤🥅 #shorts
(Rand)
4. Hidden Truths | Critical Role | Campaign 3, Episode 26
(Critical Role)
5. Woman Greets Red-Headed Stranger in Her Driveway With Long Scream #Shorts
(Inside Edition)
6. The Deathwish Run | Critical Role | Campaign 3, Episode 28
(Critical Role)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated: 29/08/2023

Views: 6069

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.