Erikoistuneet S-Works Recon Lace-sorakengät (2023)

Erikoistuneen S-Works Recon Lace-sorakengät ovat lähellä kevyen, jäykän, karujen jalkineiden yläosaa, jotta ne voivat mennä nopeasti maastoon paremmalla säällä.Nauhojen käyttö BOA-valitsimien sijaan jakaa mielipiteen tällä stratosfäärin hintapisteellä, mutta jos pidät ulkonäöstä ja haluat nopean tunteen, ne ovat loistava vaihtoehto-etenkin alennuksella.

K: Milloin kenkä on sorakenkä?

V: Kun se ajetaan soralla.

Tuotteiden kuin "soran" tuotemerkkituotteille ja vastaan on niin paljon perusteita kuin brändille sellaisia tuotteita.Varsinkin kun "sora"-ratsastus on niin laaja kirkko, että se sisältää 200 mailin litistymät eeppiset kilpailut, joissa ammattilaiset käyttävät tiekenkiä kuivimpana vuosina, sorapyörien rinnalla 2,1 tuuman renkaat, jousitus molemmissa päissä ja pudota ohjaustankoja leveämpi kuinMaastohiihtopyörät takaisin päivällä.Joten mikä tekee tuotteesta "soran" sellaisenaan?

> Etsi lähin jälleenmyyjä täältä

> Osta nämä verkossa täältä

Pohjimmiltaan, jos se pystyy likaantumaan ja minkäänlaisen asmacin ulkopuolella tapahtuvan suorituskyvyn, se on reilu peli olla "sora", silmissäni.Ja tässä suhteessa nämä nauhan sorakengät sopivat laskuun.

Specialized-jäykimmän hiilipohjan (jäykkyysindeksi 13, koska kysytty), joka on rakennettu tavanomaiset huippuluokan tieteelliset ominaisuudet, kuten metatarsaalipainikkeet, pitkittäiset kaarit ja varuskiilat jalan kohdistuksen helpottamiseksi.Riippumatta siitä, riippumatta siitä, riippuu siitä täysin henkilökohtaisesta jalka-jalan-hip-asennuksesta, eikä mitään aivan yhtä satunnaista kuin jalkineita nauraa 'arvon' edessä.Olen käyttänyt kenkiä, jotka olivat kalliita, jotka olivat muutaman tunnin kuluttua penurkia, ja omistavat parin 100 punnan maastopyöräkengät, jotka ovat kestäneet yli 20 vuotta, ovat tehneet monia, monia tuhansia mailia ja sopineet kuin käsineet.He ovat erikoistuneet, kuten tapahtuu.

Sopia

Recons on ehdottomasti suunnattu kohti laajempia jalkoja - mitä minulla on - ja löysin ne erittäin mukaviksi sanasta ja neljän tunnin kuluttua plus.Se, toimivatko he sinulle, on toinen tarina, ja suosittelen erikoistuneen jälleenmyyjän etsimistä tai vankan palautuspolitiikan varmistamista ennen ostamista, ellet tiedä, että Specialize's Fit toimii sinulle.

Varvaslaatikko on runsas, jopa vedenpitävät sukat - joita tarvitset huonolla säällä, koska reconeilla on jäähdytysreiät ja ne eivät missään tapauksessa ole vedenkestävää, puhumattakaan todisteista.Onneksi synteettinen kangas ja minimalistinen muotoilu tarkoittavat, että ei ole mitään vettä imeytymistä sinänsä, joten jos ne märkät, ne kuivuvat nopeasti.

Olen luotettava UK 10.5 ja 11,25 (46), joka on asennettu täydellisesti paksuilla sukalla.Voisin pilata nauhat alas melko hiukan pidemmälle, jos ajaen kuumemmalla, kuivemmalla säällä, joka vaatii myös ohuemman sukan.

Pohja

Recon -pitsin alaosassa kulutuspintakuvio on melko avoin ja aggressiivinen, kahdella piikillä vetovoiman helpottamiseksi.

Specialized S-Works Recon Lace Gravel Shoes (12)

Kulutuspinnoitteet on valmistettu Specialzen 'SlipNot' -kumiyhdisteestä, ja materiaali ulottuu kantapään ja kiinnitysalueen välistä pohjaa pitkin, joten jos seisot jalkakaarella, esimerkiksi tukkiin tai portin aikana, siellä on, siellä onenemmän tarttumista kuin vain paljas hiili.

Specialized S-Works Recon Lace Gravel Shoes (13)

Kahden pultin kiinnityslevy on titaani, ja se on sijoitettu melko taaksepäin.Käytän yleensä takaosaa kiinnityslevyn pulttireiän paria, mutta uudelleensiirtoihin, joita tarvitsin sovittaa kiinnitys tärkeimmälle, siirtyi melko paljon levyn alueen etuosaan.Jos tarvitset erityisen eteenpäin kiinnitysaseman, tämä saattaa olla rajoittava tekijä sinulle.Jos roskaa kiinnityslevyn liian innostuneiden vääntöjen läpi (pitäisi olla 5-6 nm maksimi), korvauksia on saatavana.

Specialized S-Works Recon Lace Gravel Shoes (14)

Muovipohjaiset varvaspiikit ovat vaihdettavissa, ja käytä M5-levyä, joten et ole rajoitettu erikoistuneen omaan tuotemerkkiin.Erikoistunut tekee melko hyvää työtä piilottaakseen oman nastansa saatavuuden verkossa, joten jos tarvitset jotakin ja haluat pitää kiinni tuotemerkistä, saatat olla parempi puhua erikoistuneen jälleenmyyjän kanssa;Muutoin minkä tahansa M5-langattoman nastan tulisi toimia.

Nauhat

Ja niin nauhoille: Useimpien ostajien tekemä tai tauko, kuvittelen.Itse nauhoilla on vähän venytys, joten on luonnollinen tunne, ellet kiinnitä niitä todella tiukasti.Kieli on hyvin pehmustettu ja tuntuu mukavalta jopa tiukan nauhan alla.

Specialized S-Works Recon Lace Gravel Shoes (15)

Neljä yläosaa kuudesta reikäparista on vuorattu metallisilla silmukoilla, mikä tarkoittaa, että nauhat liukuvat helposti säätämistä varten.Muistan vain yhden matkan, kun ajattelin haluavani säätää jännitystä lennossa, mutta säröin päälle ja unohdin sen nopeasti.

Kielen yläosaan on ommeltu joustava pitsisilmukka, joka pitää ne turvassa, mutta - ainakin tässä koossa - se on sijoitettu alapuolelle, missä kaksi nauhaa ylittää;Se ei ehkä ole ongelma suuremmissa tai pienemmissä kokoissa, mutta jos se on, 300 punnan kengissä suunnittelijoiden tulisi todella kiinnittää enemmän huomiota.

Specialized S-Works Recon Lace Gravel Shoes (16)

Ylä-

Yläkangas tuntuu täysin turmeltumattomalta, ja varpaan ympärillä on kumipuskuri, joka pitää naarat loitolla.

Specialized S-Works Recon Lace Gravel Shoes (17)

Kantapää on syvä ja turvallinen, ja se on todella havaittavissa sen tehokkuudessa, kun se sprinttiä kovasti, joko nopeuden tai lihasten suhteen polun teknisten osien yli.

Specialized S-Works Recon Lace Gravel Shoes (18)

Tällaisen jäykän kengän käveleminen tarkoittaa, että sänky taistelee kantapäätä vastaan, ja kantapäät häviävät, kun jalka taipuu nauhat, jolloin se voi liu'uttaa smidgen.Tämä johtaa pieneen määrään kantapään nostoa pyörältä ja raaputtaen ylämäkeen, mutta se ei ole epämiellyttävää.En haluaisi kävellä ikäisiä näissä kengissä, mielessä - ne ovat ehdottomasti pari pyörän pitämiseksi, jos sitä voidaan auttaa.

Mukavuus

Koska kengät ovat luonnostaan henkilökohtaisia, sanon, että uudelleensuhteet sopivat minuun todella hyvin ja tunsin olevani heissä onnellinen tunti tunti asfaltilla, soralla ja singletrackilla ei ole täällä eikä siellä, koska jalkasi ovat todennäköisesti erilaisia minun.Mutta jos tiedät, että erikoistunut BG Fit -profiili on hyvä sinulle, niin on todennäköistä, että saat näiden kanssa hyvin.

> Mistä löydän leveät pyöräilykengät?Parhaat kengät leveille jaloille

Tulin nauttimaan pyörälle kiihtyvyydestä ja yhteydestä, jonka kantapää ja jäykkä pohja antoivat enimmäisvoiman alaisena.Jos aiot mennä kaikkiin, on ehdottomasti onnellisuus, joka saadaan hetkellisestä palautteesta, jonka hyvin varustettu korkean teknologian kenkä tarjoaa.

Arvo

Joten ne ovat kevyitä, hyvin muodostetuilla kantapään agro-ratsastuksella ja jäykät kuin kaikki pääsy, jotkut antavat nauhat, jotka ovat yhtä helposti säädettäviä kuin retro saa.

Dave todella piti vastaavasti stratosfäärin hinnastaS-Works Recon -kengätKaksi vuotta sitten, jotka ovat pohjimmiltaan sama tekniikka kuin Recon-sorapitsi, mutta kaksisuuntaisilla BOA-valitsimilla.Boa'd potku on kuitenkin 70 puntaa lisää, joten voit nähdä siellä olevan premiumin.Jälleen kerran, jos olet markkinoilla 300 punnan kengät, ensinnäkin sinulla on todennäköisesti varaa vielä 70 puntaa, jos kahden huippuluokan boasin mikro-kyykky on tärkeä.Ne ovat 124 g: n kevyempiä käynnistykseen, mikä on melko bonkereita, kun otetaan huomioon neljä tarjolla olevaa BOA Hardwear -sarjaa.

Jos et voi venyttää 300 puntaa,Recon 3 maastopyöräkengätovat 70 puntaa vähemmän ja saat kaksi boaa ei-mikro-indo-lajikkeesta, mutta ne ovat 180 g raskaampia eivätkä ole niin jäykkiä, jos sillä on merkitystä.

> Ostajan opas: Kuinka valita parhaat pyöräilykengät sinulle

Kuinka hinta verrataan muihin Recon -perheen ulkopuolella?No, ne ovat 60 puntaa halvempia kuinSidi Jarin MTB Gravel -kengätTuo Anna testasi ja piti.Lisäosaan saat boa ja räikkä matkalla, mutta kuten yllä-ei niin hienoa kävelyyn.

Shimano Rx8 SPD -kengätolivat melko Stuin mieltymyksiä - 80 puntaa vähemmän, boa, he ovat myös suuhun veden sytytin.Hiilipohja ei ole aivan vertailevan jäykkyysasteikon selkärangan hanan lopussa, mutta se on todennäköisesti hyvä asia koko päivän kengissä.

Voit tehdä S-Works Recon Lace -hintamerkinnästä kohtuullisen vähän miellyttävämmän ilmoittautumalla Specialized-uutiskirjeeseen ennen ostamista, pakkaamalla mojovan 15%: n alennuksen ensimmäisestä online-ostostasi-joten 255 puntaa.Mutta se on silti kohtuullinen käteisvaara ei-boa-kenkälle riippumatta siitä, kuinka kevyt tai jäykkä.

Johtopäätös

Rahat ovat minulle sopivia, tyyliä, jäykkyyttä ja sitten painoa - siinä järjestyksessä.Jos välität vain sopivuudesta, voit mennä halvempiin versioihin, joissa kehon geometria tiede kulkee.Samoin, jos priorisoit siirto-the-go-säädettävyyden, BOA-versiot ovat ystäviäsi.Jos haluat superjakson, kevyen ja säädettävän, tallenna ylimääräinen 70 puntaa tuolle huippuluokan BOA-versiolle.

Mutta jos haluat hienon istuvuuden, jäykkyyden ja nauhojen retro-tyylin/tyylin/tunnelman, ja maksat budjettisi 300 puntaa tai sen jälkeen, S-Works Recon Lace Sora -kengät saattavat olla oikealla premium-kujallasi.

Tuomio

Vakavasti kevyet, jäykät ja hyvännäköiset kengät sora-seikkailuun, pyörällä paremmin kuin pois päältä

Jos aiot ostaa tämän tuotteen Cashback -sopimuksella, miksi et käytä tien.ccTop Cashback -sivuja hanki huippuluokan takaisku auttamalla tukemaan suosikkisi riippumatonta pyöräilysivustoasi

Road.cc -testikertomus

Tee ja malli:Erikoistuneet S-Works Recon Lace-sorakengät

Koko testattu:46 (11.25)

Kerro meille, mihin tuote on

Ne on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat nauhat näyttämään, mutta myös huippuluokan suorituskyky ja alhainen paino.

Erikoistunut sanoo: 'Sorassa tyyli on mielentila.Uusi S-Works Recon -pitsi antaa hymyillesi kasvoillesi ja tyylisi tahdissasi joka kerta kun lähdet ovesta.Ajaton ilme yhdistettynä kokeiltuihin ja todellisiin kehon geometriaominaisuuksiin sekä suorituskykyyn ja kestävyyteen, joista on tullut S-Works Recon -kenkien tunnusmerkkejä.Lisäksi jätät ryhmän kaikki kysyen: "Mitkä kengät ovat?"

'Rakennettu tarkoituksella.Tieteen tukemana.Pitkittäiskaarin, metatarsaalipainikkeen ja Varus -kiilan kehon geometrian trio toimivat yhdessä tehokkuuden lisäämiseksi, lonkan, polven ja jalkojen kohdistamisen optimoimiseksi ja vammariskien vähentämiseksi.

Kerro meille lisää tuotteen teknisistä näkökohdista?

Erikoistuneet luettelot:

Jäykkin ja kevyin XC -tosiasiahiililevy maksimoi tehonsiirron: Jäykkyysindeksi 13.0.

Picklock ™ Heel Construction kehuu kantapäätä ja on todistettu parantavan kiihtyvyyttä.

Titaniumseos kiinnitysmutteri.

SlipNot ™ -kumikorko ja varpaiden kulutuspinta itseluottamusta varten kaikilla maastoilla irrotettavien varpaiden nastat.

Muoto sopii viimeksi tilavaan varpakoteloon lopullisen yhteyden ja mukavuuden suhteen.

Kaksipultti kiinnityskuvio sopii kaikkiin tärkeimpiin MTB-polkimiin.

Arvioi tuote rakentamisen laadusta:

8/10

Ei voi syyttää rakennuslaatua - vain pitsien pidikkeen sijaintia.

Arvioi tuote suorituskykyä varten:

9/10

Rakasta voiman tunnetta, vähemmän kantapää nostetaan kävellessä, mutta en ole varma, että se on ympyrä, joka voi olla neliö.

Arvioi tuote kestävyyttä varten:

9/10

Varhaiset päivät, mutta laadun tunne herättää luottamusta, että ne kestävät useita vuosia.

Arvioi tuote Fit:

10/10

Rakastan Specialize's BG Fit.Jos sinulla on leveämpiä jalkoja, todennäköisesti sinäkin.

Arvioi tuote koko:

10/10

Kokoinen täydellisesti leveämpiin jalkoihini.

Arvioi tuote painoon:

9/10

Ne eivät ole kevyimmät, mutta ovat oikeassa yläpuolella.

Arvioi tuote mukavuudelle:

10/10

Erittäin onnelliset jalat, tunti tunti.

Arvosta tuote arvosta:

5/10

Rahan arvoinen, jos arvostat ulkonäköä, sopivuutta ja painoa, varsinkin jos voit saada ne alennuksella.

Kuinka helppoa tuote on huolehtia?Kuinka se reagoi pestyyn?

Ne hankaavat kuin uusi joka kerta.

Kerro meille, kuinka tuote suoritettiin yleisesti, kun sitä käytetään suunniteltuun tarkoitukseen

Ne ovat kevyitä, näyttävät hyvältä ja jalkasi ovat erittäin onnellisia, jos olet erikoistunut.

Kerro meille, mistä pidät tuotteesta erityisen

Kantapään tunne Vroomista, kun laitat voiman (tai oikeastaan ylös).

Kerro meille, mitä et erityisen pidä tuotteesta

Pitsien pidätysjoustava sijainti.Ja takaosan kiinnitysasento-joka voi olla joillekin kaupan katkaisija.

Kuinka hinta verrataan markkinoilla olevien vastaavien tuotteiden hintaan, mukaan lukien äskettäin testatut road.cc?

Se on varmasti palkkio, ja jos olet tyytyväinen muutama sata grammaa enemmän ja haluat boasia, Recon 3 on todennäköisesti parempi veto.

Nautitko tuotteen käytöstä?Joo

Harkitsetko tuotteen ostamista?Joo

Suosittelisitko tuotetta ystävälle?Joo

Käytä tätä laatikkoa selittääksesi kokonaispisteesi

Ne ovat erittäin hyviä, mikä tarkoittaa 8;Pisteet enemmän, erikoistuneiden olisi korjattava pitsien säilyttäminen (tiedän vähäinen niggle, mutta yksi huomaat joka kerta) ja ehkä esitellä jonkinlaista taipumista, joka auttoi kävelyä, samalla kun se ei vähennä virransiirron tunteita.Ja pudottaa hinnan hiukan.

Yleisarvosana:8/10

Testaajasta

Ikä:47Korkeus: 183cmPaino:Sironta

Minä yleensä ratsastan:Sener Camino SourdalaxParas pyöräni on:Nah veli, niin se on

Olen ratsastanut:Yli 20 vuottaMinä ratsastan:Muutama kerta viikossaLuokittelisin itseni seuraavasti:Asiantuntija

Teen säännöllisesti seuraavat ratsastustyypit:syklo-risti, yleinen kunto-ratsastus, MTB, G-R-A-V-E-L

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated: 21/12/2023

Views: 5945

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.