Bergleeuwen in New Jersey? Tientallen meer melden zich met waarnemingen (2023)

Ik ben oprecht verbaasd over het aantal e-mails dat ik blijf ontvangen over waarnemingen van bergleeuwen of poema's in New Jersey.

Dit begon allemaal in het voorjaar met de melding vaneen vrouw die zweert dat zij en haar hond zijn benaderd door een poema in Galloway Township.

Dat verhaal zette anderen ertoe aan contact met mij op te nemen over hun waarnemingen.

Dan laat binnenIn augustus meldde een vrouw dat ze een bergleeuw had gezien op haar rit tussen Millville en Avalon.

Dat verhaal leidde tot eenaantal mensen om over hun ontmoetingen te schrijven.

Goed,dat laatste verhaal is ontploft, viraal gaan en overal in de staat worden gedeeld.

De afgelopen dagen pingen mijn e-mailaccount continu van mensen die informatie over hun waarnemingen delen. Onnodig te zeggen dat ik overweldigd ben door het aantal mensen in onze staat dat beweert een poema of bergleeuw te hebben gezien. (Ik weet niet of het juist is, maar voor mij zijn de twee termen uitwisselbaar.)

Ik heb hierin geen agenda. Ik wil alleen de informatie delen die mensen met mij delen. (Ik heb ervoor gekozen om de identiteit te beschermen van degenen die hun verhalen met mij hebben gedeeld.)

Bergleeuwen in New Jersey? Tientallen meer melden zich met waarnemingen (1)

Download onze gratis mobiele app

Dus hoewel de staat New Jersey zegt "er zijn geen bergleeuwen in New Jersey", zijn er veel mensen die het daar niet mee eens zijn. (Of een heleboel mensen die heel goed zijn in creatief schrijven en mij voor de gek houden.)

Ik wilde proberen deze waarnemingen op de een of andere manier te categoriseren, maar ik vind die taak overweldigend. Ik zal zeggen dat ik rapporten heb ontvangen uit de hele staat, maar verschillende rapporten lijken in hetzelfde gebied te liggen: West Milford in het noordelijke deel van de staat.

Dus bedankt aan iedereen die contact heeft opgenomen, en aan iedereen die net zo gefascineerd is door dit onderwerp als ik. We gaan verder met slechts enkele van de rapporten die ik de afgelopen dagen heb ontvangen:

Van RB:
Ik heb je verhalen gelezen over waarnemingen van bergleeuwen, ik heb ook een bergleeuw gezien; dit was tijdens het vroege voorjaar of de late winter van 2021. Ik zat rond 10 uur 's ochtends op mijn terras. Mijn huis, dat zich in Hewitt, NJ (gemeente West Milford) bevindt, kijkt uit op het bos, wat eigenlijk de rand is van het Wawayanda State Park. De bergleeuw bevond zich ongeveer 50 meter links van mijn huis en liep de berg op. Eerst wist ik niet zeker wat ik zag, aangezien ik nooit had verwacht een bergleeuw te zien, aangezien we meestal kalkoenen en andere vogels achter ons huis zien, of af en toe een beer, hert of vos. Het was zeker geen bobcat of coyote, want ik weet wel hoe ze eruit zien. Het leek ook minstens 1,20 meter lang te zijn, zijn lange, dikke staart niet meegerekend. Ik was opgewonden dat mijn man het ook zag, dus ik bleef hem bellen en ging naar de eetkamer zodat hij me kon horen, aangezien hij beneden was, maar helaas was de bergleeuw tegen die tijd niet meer in mijn zicht.

Ik plaatste mijn waarneming op een sociale-mediasite in de buurt, en natuurlijk geloofden velen me niet en zeiden dat ze hier in NJ niet bestaan; een aantal mensen stemde echter ook toe dat ze er hier of daar een hebben gezien op verschillende locaties niet ver van mij vandaan. Mijn man zag er vele jaren geleden ook een tijdens het rijden om te gaan jagen in het Wawayanda State Park. De bergleeuw liep recht voor zijn auto aan de overkant van de straat terwijl hij door het park reed.
In de jaren '70 was Jungle Habitat hier in West Milford gevestigd. Mensen zeggen dat toen ze het sloten, sommige dieren werden vrijgelaten in de bossen hier in de buurt. Of dat waar is of niet, weet ik niet, maar ik weet wel dat er bergleeuwen - of in ieder geval één leeuw - in het gebied zijn.

Bestandsfoto:

Van RE:
Ik woon en werk in Wayne, ongeveer 8 tot 10 jaar geleden zei een vrouw die haar dienst om ongeveer 5 uur 's ochtends begon, dat ze op een ochtend een bergleeuw door ons eigendom zag lopen. Ik geloofde haar niet totdat de beveiligingsafdeling me de beelden van de beveiligingscamera liet zien en daar was het een bergleeuw van ongeveer 30 of 40 pond die langs de veiligheidslichten liep.

Ik zat op mijn veranda en ik zag een heel groot dier, eerst dacht ik een grote vos. Terwijl hij aan het rennen was, merkte ik dat hij veel te groot was en een grote staart had. De kleuring was die van een hert, maar het was te vreemd van vorm om een ​​hert te zijn en beslist een bergleeuw. Ik heb het meer dan eens gezien. Ik hoorde veel dieren schreeuwen en het leek dichter bij mijn eigendom te komen. Het geschreeuw stopte en een paar minuten later zag ik het in mijn achtertuin. Het was aan de rand van het bos en het leek net na een moord. Het was bloederig en het haar zat in de war rond zijn hoofd. Toen draaide hij zich om en ging terug het bos in. Ik woon in Holland Township NJ.

Van C:
Ongeveer 15 jaar geleden reden we op onze motorfietsen door Delaware NJ bij de Gap, we gingen op een grindweg, kwamen bij een brug die we niet konden oversteken, draaiden ons om en reden heel langzaam omdat we allemaal Harleys hadden. Ze zijn hier!

Van TR:
Ik heb net mijn NJ Rare Wildlife Report Form van 14 september 2013 opgegraven.

Ik maakte een favoriete off- en on-road fietstocht die ik de Harrisville/Oswego Loop noem, die begint op Rt 679. Mijn waarneming was op het zand Old Martha Rd voorbij Martha Furnace Rd (wat ook de BatonaTrail is). Ik nam een ​​krappe bocht naar rechts en, 30 meter hoger, liep dezelfde kant op en was een poema. We stopten allebei. Het keek kalm achterom en boog toen zijn lichaam bijna doormidden, waarbij hij alleen zijn voorpoten gebruikte om me aan te kijken. Onze ogen vergrendelden elkaar en we waren allebei onbeweeglijk. Ik dacht "oh shit" en dacht dat ik mijn fiets kon gebruiken voor bescherming en stapte af. Het liep toen, oef, rustig het struikgewas in richting de Oswego-rivier.

Toen begon ik na te denken over een beschrijving, de kleur is nogal uniek. Voor het gladde consistent gekleurde korte haar bedacht ik een grijzige tint tot een hertenzomerkleur. Gelukkig zag het er gezond en goed doorvoed uit. Op het verharde deel van mijn rit terug stopte ik om mijn verhaal te delen met mijn vrienden bij Mick's Canoes.

Een van hen zei dat zijn vader had gezworen dat hij er een had gezien, en dat ze vermoedden dat het een ontsnapte was uit Groot Avontuur. Je kunt je goed voorstellen dat ze besluiten om de schade niet te melden. Ik besloot het stil te houden om een ​​drukte van zoekers te voorkomen, vooral omdat er veel privé-eigendom is verder terug, de Haines en Coons cranberry families. Ik heb nog nooit iets van de staat gehoord. Misschien is het gewoon toeval, maar sindsdien heb ik die rit nooit meer gemaakt.

Van MK:
Ik heb net je artikel gelezen over bergleeuwen in NJ. Ja, ze zijn hier al jaren. Ongeveer 10 jaar geleden zag ik er een een smalle, landelijke weg oversteken in Chester Township, NJ. Ik zag alleen de achterste helft van het dier, die gespierd was, geelbruin gekleurd met een lange staart die aan het eind krulde. Ongeveer 4 jaar geleden zag ik de hele bergleeuw. Hij stak Clove Rd over. in Montague, Sussex County, ten oosten van het moerassige gebied van High Point Golf Club ten westen achter het kantoor van de dierenarts aan Millville Rd. Ik ging naar huis om het op te zoeken om er zeker van te zijn dat ik gelijk had - Mountain Lion.

Andere mensen zeggen dat ze deze prachtige katten hebben gezien en in het verleden ook op camera hebben vastgelegd in het bos.

Fish and Game moet hun bestaan ​​erkennen, zodat het publiek op de hoogte is. Ik laat mijn hond niet meer uit op Old Mine Rd vanwege het grote aantal beren, coyotes en bezorgdheid over bergleeuwen.

Van BT:

Een andere heer en ik zagen bijna 10 jaar geleden een bergleeuw op ons werkterrein in Clinton NJ. Het was eind oktober en de meeste bladeren lagen op ons terrein van meer dan 500 hectare. In het sproeiveld dat wordt verhuurd aan een lokale boer, reed ik over de weg naar een ander gebouw op ons terrein en zag vrij snel een grote hertkleurige kat sluipen met een lichaam van bijna 1,20 meter lang en een staart van ongeveer dezelfde lengte. Ik ken bobcats en het was er zeker niet een die vooral een staart van meer dan 3 voet had die behoorlijk dik was.

Ik vertelde het aan verschillende collega's en niemand geloofde me! Toen zei een heer die op onze IT-afdeling werkte: “Ik geloof je. Ik zag het ook tijdens het joggen tijdens de lunch.” Tenminste iemand anders geloofde me.

Mijn neef en haar vriend, die 40 acres in Mansfield Twp NJ bezitten, zagen er ook een op hun terrein. Ze zijn er zeker! Ik twijfel geen moment aan de ervaring van die vrouw in South Jersey! Gewoon een kwestie van tijd totdat vis en wild het erkennen. Met alle herten, ganzen en andere prooien overal, waarom zouden ze hier niet zijn!!!!

Van RE:
Hallo Joe, niemand geloofde me, maar in ongeveer 1986 was ik dat wel. op mijn crossmotor een pad oprijden vlak bij Rt. 23 in West Milford NJ, ongeveer 50 meter van de snelweg, rende een enorme kat voor me over het pad, misschien 7,5 meter van mijn voorband. Ik was verbaasd dat ik het iedereen vertelde die ik kende en het was alsof ik gek of een leugenaar was. Maar ik weet wat ik zag. En ja, ik geloof die andere verhalen. Het was een gebeurtenis die ik me kan herinneren alsof het gisteren was.

Foto door Bruce Jastrow op Unsplash

Van PD:
Lees je artikel over bergleeuwen in NJ. Ik heb twee keer een leeuw gezien in Sussex County. Ik reed ongeveer 9 jaar geleden op een donkere en stormachtige nacht op Rt-515 vlak bij Rt-23. Hij kwam uit het bos en stopte midden op de weg recht voor me in de koplampen. Ik moest flink op de rem trappen om hem niet te raken. Er hing een klein dier aan zijn bek. Draaide zijn kop en keek me enkele seconden recht aan. Er bestond geen twijfel over wat het was, met zijn kleur en lange staart. Daarna ging het verder de weg over en het bos in. Mijn vriendin merkte op: "Wauw, dat was een leeuw".

Ongeveer 16 jaar geleden zag ik er een sjokken langs Canal Road in Vernon, op klaarlichte dag terwijl ik uit het raam van mijn aanrecht keek. Nogmaals, er was geen twijfel over wat het was. In de loop der jaren heb ik verhalen gehoord van andere ontmoetingen. Ze zijn zeker hier.

Van EW:
Leeuwen in NJ......mijn zoon en ik waren op jacht in een blinde grond op de boerderij van een vriend in Liberty Corner, NJ Somerset Co...19 februari 1996...ongeveer rond 16.00 uur 's middags dacht ik dat een hert het dennenbos waar we aan grensden was binnengedrongen...we jaagden eigenlijk op borstelige staarten met flintlock smoothbores toen het hertenseizoen gesloten was. Het volgende dat we zien is deze kat. In vergelijking met onze GSD schatte ik het op ongeveer 70 pond. ....het liep regelrecht benedenwinds van ons en breed naar ons beiden op ongeveer 25 meter afstand. Ongetwijfeld waren we aan het kijken naar een bergleeuw...ofwel een jong of een vrouwtje dacht ik...ging naar huis, belde destijds NJF&G en rapporteerde het.....vroeg of ze geïnteresseerd waren in het opzetten van een duiker-type val om het te vangen....ze leken op dat moment vrij ongeïnteresseerd, zeiden dat het niet haalbaar was omdat we in een woonwijk zaten.....de dag erna met verse sneeuw op de grond keerden we terug om te zien waar het een wilde kalkoen had gestalkt en gedood....het was duidelijk voor ons met de gevleugelde schuine strepen nog steeds in de sneeuw en waar het bergafwaarts liep met de kalkoen in zijn bek en de sneeuw naar de zijkanten duwde en een glad pad maakte ... het was iets dat mijn zoon en ik nooit zullen vergeten.

Van deejay:
Ik woonde vroeger op Albrecht Lane in East Brunswick. Het is een eenbaansweg bij Riva Avenue in de buurt van Farrington Lake. Het was ongeveer 6 of 7 jaar geleden. Ik liep langs mijn dubbele keukenramen en keek naar buiten. We hadden een boom die gedeeltelijk was omgewaaid in een Nor'easter, waardoor een opgetilde heuvel van aarde ontstond. In profiel bovenop de heuvel stond een bergleeuw. Ik kon mijn ogen niet geloven! Maar dat was het zeker. Het was ENORM! Het was bruin en het meest verbazingwekkende deel van dit dier was zijn staart. Het zag er zo krachtig uit! En was bijna net zo lang als zijn lichaam! Ik heb het aan sommige mensen verteld, maar ik weet niet zeker of iemand me geloofde. Het dier bleef daar een paar minuten staan ​​en liep toen weg richting het meer.

Van EG:
Ongeveer 10 jaar geleden bezocht ik het westen van Milford NJ. Op een late namiddag op mijn weg terug naar huis zag ik helaas een dode in het midden van 287 op de baan in zuidelijke richting, ongeveer rond de uitgangen bij de Delaware Water Gap (tussen 53 en 36). De mooiste tragedie die ik ooit heb gezien. Mijn vader heeft ook een vriend die in Noord-Jersey woont. Ik geloof in alfa ergens bij de grens met New York in een meer landelijk gebied en hij heeft ze in zijn tuin gezien en vastgelegd op zijn camera. Ik vind het niet logisch dat ze niet in die gebieden zouden zijn, aangezien iets hen ervan weerhoudt staatsgrenzen te overschrijden, vooral omdat ze kunnen zwemmen en de Delaware-rivier vaak ondiep genoeg is om op veel plekken over te steken. Een persoon met wie ik het contact verloor, is er ook van overtuigd dat ze zich in het noordwestelijke deel van Somerset County bevinden. Hij was ergens aan het jagen in de buurt van de Raritan Valley Community College en fotografeerde een gigantische pootafdruk in de sneeuw die duidelijk een poema-afdruk was. Ik ben er volledig van overtuigd dat vissen en wild heel goed weten dat ze er nog steeds zijn en zeiden dat ze uitgestorven zijn om de publieke verontwaardiging te kalmeren.

Van D:
Mijn vrouw kwam een ​​paar jaar geleden thuis en vertelde me dat ze twee poema's Range Road had zien oversteken, een gezamenlijke jurisdictieweg tussen Fort Dix en Browns Mills, NJ, ik vertelde haar dat ze iets anders moesten zijn. Na het lezen van je artikel weet ik het niet zo zeker, misschien heeft ze ze echt gezien.

Van RD:
Ik woon in Cumberland in de gemeente Maurice River. Een jaar geleden, nog maar een paar jaar geleden, reed ik over de weg en een goede halve mijl verder van mij nadat ik de S-bochten op Hesstown Road was omgekomen. Er was een lange hoge kat met een lange staart. van een afstand leek het op zijdezwart bont. Ik vertraagde en toen ik vertraagde, ging het heel snel het bos in. Voor mij was het geen hond om zich dan als een hond te gedragen. Toen ik kwam waar ik dacht dat hij was, was hij weg en voor mij, als het een beer was, hebben beren geen staarten en twee voor mij zou een beer moeite hebben om het bos in te komen en uithoudingsvermogen te verliezen na een bepaald punt.

Van camper:
In de zomer van 2002 fietste ik naar het zuiden over het D&R-kanaalpad bij Millstone NJ. Mijn 11-jarige zoon stond ongeveer 15 meter voor me. Een behoorlijk zware onweersbui was net voorbij, dus voor de middag was het vrij donker. Plots stopte mijn zoon op het pad vanwege een grote kat op het pad. Het was lichtbruin met een lange staart. Hij keek van ons weg terwijl hij probeerde een aantal kleine herten te vangen die op de rivieroever waren. Het draaide zich om en zag ons. Hij fronste en draaide zijn lange kant net voordat hij van de oever naar de reekalfjes sprong.

Heel zenuwslopend. We namen contact op met de afdeling Somerset County Park, die ons verzekerde dat er geen bergleeuwen in hun parken zijn. Ik denk dat ze het niet wilden toegeven, maar mijn zoon en ik wisten wat we zagen.

Van TP:
Ik reed in de late winter op de parkway in Toms River en ik zweer dat ik een dode bergleeuw in de middenberm zag. Ik belde het en kreeg te horen dat er geen bergleeuwen zijn in NJ. Ze vertelden me dat ze het zouden onderzoeken en me zouden laten weten, maar ik werd nooit teruggebeld. Wat me ertoe aantrok, waren de schijnbare poten. We zien de hele tijd dode herten, maar herten hebben geen grote poten zoals dit ding. Ik wou dat ik me had omgedraaid en foto's had gemaakt, maar waar het zich bevond, zou het me te lang hebben geduurd.

Zeer interessant stuk. Ik dacht dat ik gek was omdat ik dacht dat het een bergleeuw was, maar nu niet zozeer.

Van AM:
Ja, we hebben ze WEL in NJ, ongeacht of de staat het ontkent of niet. Een aantal jaren geleden reden een vriend en ik door Walpack, dat deel uitmaakt van het Delaware Water Gap National Recreation Area. We zijn allebei lid van de Walpack Historical Society. Er was een dier dat heel snel over de weg rende en we zeiden allebei dat het op een bergleeuw leek. Parkwachters waarschuwden de historische vereniging om leden te informeren dat deze grote katachtigen in het gebied zijn gezien.

Een werkcollega van mij woont in Layton, een stad naast Walpack in Sussex County.

Van ED:
Ik ben een gelovige. De inwoner van Pittstown was afgelopen zomer doodsbang buiten mijn huis toen ik mijn ezels ging voeren. Het was pikkedonker en het enige wat ik kon horen was een lang, langzaam, diep gegrom dat klonk als niets dat ik ooit had gehoord, behalve één keer eerder dan drie jaar geleden. Dezelfde plek, ik probeer 's avonds laat bij mijn ezels te komen.

Echt angstaanjagende ontmoeting, zelfs vergeleken met een beer. Ik voel me gerechtvaardigd. Natuurlijk denkt iedereen dat ik gek ben omdat ze het niet willen geloven. Omdat je 's nachts nooit je huis uit gaat. Ik heb voetafdrukfoto's in de sneeuw van Califon, zeker niet je gebruikelijke coyote.

Van JK:
Ik had een poema die ongeveer 75 meter voor me over Weldon Road Jefferson Township Morris County rende. Een andere waarneming was bij Berkshire Valley Road door mijn buurman. Deze gebieden zijn zwaar beboste reservaten die eigendom zijn van Morris County en de staat New Jersey. Dit gebeurde in het voorjaar van 2017. Ik heb deze magnifieke wezens in Wyoming en Montana vele malen gezien tijdens verschillende reizen naar de grote en afgelegen boerderijen van vrienden.

Van DS:
Ik zag ook een bergleeuw op Almonesson Rd Deptford NJ rond 1 uur 's nachts. een halve mijl voordat u de Deptford Mall bereikt. Ik verliet Westville richting het winkelcentrum. Ik had een politieagent gezien op de parkeerplaats bij het winkelcentrum en hem verteld wat ik zag. Ik kreeg te horen dat ik de dierenbescherming moest bellen. Hij suggereerde dat ik geen leeuw zag enz. Ik had naar veel verschillende instanties gebeld en ofwel kreeg ik te horen dat ik ongelijk had, of niemand zou mijn telefoontjes beantwoorden. IK WEET WAT IK ZAG en tot op de dag van vandaag, elke keer als ik dit ter sprake breng in een gesprek, gelooft niemand me.

(DS zegt dat haar waarneming eerder deze zomer was.)

Van SS:
Enkele jaren geleden waren we op weg naar huis nadat het huis van mijn schoonzus in brand stond. Ik denk dat mijn dochter toen een jaar of vijf was. Ze is nu 18. We reisden naar het zuiden op 23 vlak bij Canistear Road in West Milford. Het was ongeveer 12.30 uur 's nachts. Ik zat met mijn dochter op de achterbank met mijn hoofd schuin opzij en ik zag een hele grote kat over Route 23 springen. Een andere waarneming was op Storms Ave in Haskell NJ. Twee jaar geleden was ik aan het vissen in het Wanaque-reservoir en kwam ik sporen tegen die ik nog nooit eerder had gezien. Het was toen het reservoir echt laag was. Enorme sporen. Ik wist dat het geen beer of wolf was. Absoluut, een bergleeuw nadat ik de afdruk had gegoogeld.
Enkele jaren geleden was er een heel ernstig coyote-probleem in het Wawayanda State Park. Het gerucht ging dat State Fish en wild bergleeuwen hadden om ervoor te zorgen, tot op de dag van vandaag ontkennen ze het, maar ik twijfel er niet aan dat ze dat deden.

Van HR:
Ik zag een MountainLion in de herfst van 2017 in Bedminster/Far Hills NJ terwijl ik naar het zuiden reed opRt 206/Lamington Rd. Het was op weg naar het noordoosten in de richting van Peapack, NJ. Het was ongeveer 1,20 meter lang en liep langzaam de snelweg over.

Van ER:
Vele jaren geleden - eind 2012 was ik een werfverkoop aan het voorbereiden met mijn jongste dochter (ze was toen 12) op onze oprit in Ringwood, NJ. Het was vroeg in de ochtend dus het was vrij rustig. Ik woonde in een straat met ver uit elkaar geplaatste huizen - en een voetbalveld aan de overkant van de straat naast een bosrijk gebied, een kreek en een vijver.

We waren net klaar met het opzetten van de spullen op de oprit en zaten net te genieten van de stilte toen we allebei iets zagen dat leek op een gigantische kat aan de overkant van de straat aan de rand van het veld bij de boomgrens. Ik wist dat het geen hond was - en het was geen bobcat. Hij was minstens 1,20 meter lang en had een even lange staart. Van een afstand had het de gang van een kat - en de kleur van een bergleeuw. Hij liep de boomgrens in en verdween.

In mijn moment van "angst" belde ik het niet-dringende politienummer. Ze stuurden een agent en we vertelden hem wat we hadden gezien. Aangezien hij het zelf niet zag, kon (wilde) hij niet bevestigen wat we hadden gezien. Hij zei echter (off the record) dat hij ons geloofde - hij was een jager en had bewijs van hen gezien in en rond ons deel van de staat.

Ik liet mensen ons bashen omdat we ons verhaal vertelden, maar we hebben nooit geaarzeld. Het WAS een bergleeuw.

van BK:
Ik ben zo blij om je artikel te lezen dat ik mensen al jaren vertel, mijn vriend en ik zagen een poema en Greystone Park in Morris County. Ik geloof dat het 2013 was. Ik zei toen tegen mijn vriend, oh wauw, hij zei wat heb je gezien? Ik zei nee, vertel het me, hij beschreef toen dat hij een groot bruin dier zag met een klein gezicht en een grote staart in een andere kleur bruin dan het hert.

Van TM:
Hoi, Joe. Ze zijn hier. Zag er een in Warren County in 2007 en 2008 tijdens het kamperen. Zag er een in mijn achtertuin in Mercer County in 2018. Ik zag ze allemaal in de schemering. Net zoals New Jersey geen ratelslangen heeft.

Ontspan en kom weer in contact met de natuur op deze geweldige boerderij in Mays Landing, NJ

JustBe Farm is het passieproject van zowel Kate als Ray, twee inwoners van Zuid-Jersey die een plek wilden waar ze drukke kinderen, tieners en volwassenen weer in contact konden brengen met de natuur.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 08/12/2023

Views: 5519

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.