726 Mountain Home #106 (2023)

Johdanto

14.7.2010 - Osa 1 haastattelu sheriffi John Montgomeryn kanssa - Baxterin piirikunnan sheriffitoimisto (870) 425-7000 hän puhuu K2:sta ja muista alueella tapahtuvista asioista

Tällä viikolla vieraina olivat Lori Day Howe - Hospice of the Ozarks, jotka ovat sidoksissa Baxter Regional Medical Centeriin, ja hän tuo mukanaan myös potilaansa Bennie Stoutin ja koiransa Trixie-puhelimen.

Candy Barnes ja Margaret Fox'Elchesen Century 21Lemac Eastin kanssa -Baxterin piirikunnan vähäosaisille koululaisille tarkoitettu reppuruokaohjelma Tapahtumaa sponsoroivat Century 21, First Security Bank ja ABATE -

Sheriffi John Montgomery -Baxterin piirikunnan sheriffitoimisto (870) 425-7000 hän puhuu K2:sta ja muista alueella tapahtuvista asioista

Marianne Sherman North Central Arkansas Humane Societysta viikon lemmikin kanssa

Video

Tervetuloa takaisin, olemme aina iloisia nähdessämme John Montgomeryn, tuolin Baxterista, Countysta, ja hän on kanssamme tänään.

Puhumme puhumme huumeista.

Tänään tehdään se.

Okei, Sam kuulostaa hyvältä sinusta kuulostaa hyvältä minusta.

Meillä on muutama asia, joista haluat puhua, ja kerroit meille äskettäin vain muutama minuutti sitten, että sinulla oli juuri äskettäinen huumerikos.

Kerro meille siitä! No, me juuri tänään iltapäivällä ja olemme itse asiassa neljäs laboratoriorikoksemme viimeisen kolmen viikon aikana.

Onko se nousussa? No, se oli, että Arkansas sijoittui aina hyvin lukioiksi, niin monta vuotta sitten.

He laittoivat kylmälääkkeet tiskin taakse.

Itse asiassa, kun yrität saada oikein, siinä on pseudoefedriiniä.

Sinun on allekirjoitettava saadaksesi se, ja se auttoi, mutta itse asiassa, kun he hyväksyivät tuon lain ensimmäisen vuoden aikana, meth-laboratoriot laskivat noin 75 prosenttia Arkansasin osavaltiossa.

Joten se on valtava sopimus.

Kuitenkin taas rikollinen mieli keksii tavan kiertää asian, ja niin he alkoivat miettiä, kuinka he voisivat mennä apteekista apteekkiin apteekkiin ja silti ostaa niitä.

Joten heillä on nyt ohjelma, joka toteutettiin luultavasti noin puolitoista-kaksi vuotta sitten, ja sitä kutsutaan liideiksi laboratorioissa ja se on valtion rahoittama ohjelma ja ja itse asiassa se rahoitetaan kansallisesti, ja niin tapahtuu, että ne osavaltiot ovat mukana, kaikki apteekit tilaavat tämän ohjelman, joten heidän on tilattava tämä ohjelma, joten kun menet sisään ja yrität ostaa, siirryt tietokoneen tietokantaan ja niin tarkalleen kaikki ostokset, kyllä ​​nyt, jos siinä on pseudoefedriiniä, okei, okei, nyt saattaa kuulostaa pahalta, mutta sinulle ja minulle se ei ole iso juttu, mutta sinulla on vain kaksi laatikkoa kuukaudessa.

Se on laki! Joten jos yrität ylittää sen ja siirryt apteekista, a apteekkiin, B, olet järjestelmässä, jossa olet järjestelmässä, se ponnahtaa esiin ja sanoo kielletty, joten heillä on oltava se tietty. .

Se, mitä tiedän metasta, on alle nollan.

Kuinka kauan se on ollut alueella tarkoitan ollessani lukiossa, en koskaan nuorena tai mitään sellaista.

Täällä oli mitä tahansa mettä, jonka olin koskaan tuntenut hyvin.

Meth on itse asiassa ollut olemassa jo useita vuosia, vuosia sitten se oli hyvin monimutkainen prosessi metan valmistamiseksi. Olin kemiallinen prosessi.

Erän tekeminen kesti noin viikosta kymmeneen päivään, joten kun se oli erittäin vaikeaa, sinun piti olla hyvin perillä siitä, miten se tehdään, ja yleensä siinä on selkeä haju ja joitain ominaisuuksia, joten naapurit tapasivat muut. saisi siitä selvää.

Kauan ennen kuin sait prosessin päätökseen vuosien varrella, he ovat vihanneet käyttää sanaa täydellinen kuin prosessi, mutta he tekivät prosessin täydelliseksi.

Joten nyt voit todella tehdä sen muutamassa tunnissa. Olen kuullut, että ihmiset voivat tehdä sen kuin lava-autonsa takaosa, kyllä, rullaavat, meta-laboratoriot asuntovaunussa pyörivien metalaboratorioiden päällä.

He kantavat pahvilaatikoita sitä varten, ja tiedät sitten, että se on tavallaan mukana, ja siksi sen sijaan, että valmistus kestäisi kauan, se kestää vain muutaman tunnin, nyt erittäin vaarallista, ja se on vakava rikos. , kyllä, okei, erittäin vakavasti joihinkin kemikaaleihin ja taas vain räjähtää muutama Drano-litiumparisto, kuten rotanmyrkky.

Tiedätkö, tarkoitan, kun ajattelet sitä.

Miksi kukaan laittaisi niitä kemikaaleja nyt? Tässä on jopa se, joka ei ole tarpeeksi huono, muista, kuka sen todella tekee.

Heillä on resepti ja he tekevät metamfetamiinista paljon kaikkia näitä uskomattoman vaarallisia kemikaaleja.

Erittäin epävakaa, joka voi räjähtää.

Tiedät, että jotkin kemikaalit voivat jopa vesipisaran aiheuttaa räjähdyksen, ja kuitenkin suurimman osan ajasta sen tekee joku, joka todella käyttää tuotetta.

Sinulla on siis joku, joka nauttii metaa, joka tekee, voi luoja, sen annoksen, jonka he nyt myyvät ja joku muu syö järjestelmäänsä.

Tarkoitan, että se on vain suurin osa johdoistasi.

Sanoit, että olet joutunut neljään huumerikokseen, tarkoitan jollekin kertovan niistä.

Tuleeko joku epäluuloiseksi, koska on paljon vuosia ja vuosia ja vuosia sitten meillä oli naapuri tiellämme ja tuntui kuin hänellä olisi ollut paljon seuraa, joka viipyi vain kymmenen minuuttia.

Tiedät sen, ja lopulta tiedät, että ihmiset mainitsivat sen ympärillä ja sanoivat, että ne eivät aiheuta kenellekään ongelmia.

Mutta tiedät, ettei kenelläkään ole niin paljon seuraa, joka pysähtyisi kymmeneksi minuutiksi.

Onko se sitten vain sellaisia ​​epäilyksiä? Tässä on meidän.

Meillä on paljon apua yleisöltä.

Toisinaan meillä on itse asiassa ollut useita enemmän kuin neljä huumerikosta, mutta meillä oli neljä metalaboratoriota, okei, ja se on ja uudestaan.

Ei siellä, ei ole mitään, mitä teet koko ajan, ja itse asiassa haluaisin.

Meillä ei ollut, mutta valitettavasti meillä on.

Haluamme saada heidät kiinni, jos he valmistavat, mutta saamme paljon asioita laboratorioiden johdossa.

Jos joku yrittää ostaa – ja nämä ponnahtaa esiin esimerkiksi, oletetaan, että menit apteekkiin ja ostit kaksi laatikkoasi ja sitten menit toiseen apteekkiin ja he kielsivät sinut, koska et ollut siellä, mutta sitten menit kolmanteen apteekista ja he kielsivät sinut uudelleen.

Se tulee näkyviin ja ilmoittaa meille, että olet yrittänyt ostaa lisää.

Jos saamme aivan kuten sanoit, saamme puheluita naapureista, jotka sanovat tietäväsi jonkun olevan täällä koko ajan.

Joskus ihmiset juuttuvat, heidät pidätetään pienestä syytteestä ja ja ja he sanovat, katso minä.

Tiedätkö, haluan auttaa itseäni tässä, mitä minun täytyy tehdä, ja he antavat meille tietoa laboratorioista ja/tai huumetoiminnasta, joten se on jatkuva, loputon tarina, mutta lopputulos on se.

Haluamme suojella nuoriamme, he ovat haavoittuvia, ja on tärkeää, että teistä puhuessani, entä marihuana, joka oli aina kommentti, yleinen huume, kun olin kasvamassa, tarkoitan, että sitä oli kaikkialla.

Onko se edelleen iso ongelma? Se on edelleen ongelma, ja mielestäni se on iso ongelma nyt, kun tiedät, että täällä on kaikenlaisia ​​ihmisiä, jotka yrittävät laillistaa marihuanan.

Nämä eri ryhmät ja tulet kuulemaan joitain, jotka sanovat, että kaikki marihuana ei ole huonoa, mutta yksi tutkimuksista, että ja taas siitä on kulunut vuosi luultavasti kaksi vuotta sitten, että menin tunnille ja he todella kävivät läpi ja tekivät eräänlaisen haastattelu, kysely, jotkut psykologit ja muuta ja niistä ihmisistä, jotka olivat todella koukussa metamfetamiiniin, uskon, että 93 % kokeiltiin, metamfetamiinia kokeiltiin ensimmäistä kertaa, kun he polttivat marihuanaa.

Joten voit sanoa, että marihuana ei ole haitallista, tarkoitan, että tuomiosi menee nollaan, ja niin ja tiedät, että se ei vain ole hyvää ja se on laitonta.

Joten jälleen kerran, se on loputon loputon ongelma.

Mutta puhutaanpa k2:sta, se on, että lääke k2 on mauste.

Se on toinen nimi.

Sitä kutsutaan mausteeksi.

Sillä on useita eri nimiä, mutta ne ovat kaksi yleisintä, ja alamme nähdä sen tällä alueella.

Pelottava puoli k2:ssa on, että sitä ei itse asiassa säännellä tällä hetkellä.

Se on suitsuke, mutta siihen suihkutetaan kemikaalia ja Kiinassa valmistettuja kemikaaleja, okei, ja niin tapahtuu, että niitä ja taas sitä ei alun perin suunniteltu poltettavaksi.

Mutta sitä he tekevät, se on synteettistä marihuanaa ja siksi sen äärimmäisen vaarallisena, eikä siellä ole edes tehty pitkäaikaisia ​​tutkimuksia, mutta jopa lyhyen aikavälin tutkimukset ovat osoittaneet, että siellä on kuollut.

Se saa kehosi lämpötilan vain katoamaan näkyvistä.

Verenpaineesi syke Tarkoitan, että se on erittäin, erittäin vaarallinen huume, ja koska sitä ei säännellä eikä se ole laitonta nyt, jotkut osavaltiot ovat jo tavanneet sääntelyn hyväksyneet paikalliset, senaattorimme ja edustajamme.

Lakiehdotuksia tulee varmasti esille.

Terveysosastolla, jopa Arkansasin osavaltiossa, pitäisi olla hätätapaus, ja sitten me Baxterin piirikunnassa hyväksyimme määräyksen.

On lain vastaista hallussaan tai käyttää k2-maustetta täällä Backstromin piirikunnassa, joka todella tuli voimaan 1. heinäkuuta, tai myydä sitä niin, että kauppa myy Dockettia.

No, luulisi, että se riittää.

Julkinen painostus lähikauppoihin tai tänne myisi näitä tuttuja tavaroita vapaaehtoisesti.

No, sinä toivomme, joten toivomme, että ongelma on ollut, sellaisena kuin se on, kukaan ei tiedä siitä paljon, ja siksi se on osa tavoitteemme ei ole vain se, kun saimme maissipihamme ilmeen ohi.

Tuon lain tarkoituksena oli valistaa yleisöä, ja siksi siellä oli joitain artikkeleita sanomalehdessä ja radiossa ja niin ja niin edelleen, ja teimme lehdistötiedotteita, joissa puhuttiin k2:sta ja kaikista vaaroista, joita voit itse asiassa jatkaa ja Googlea.

Tiedät esimerkiksi, että k2 on huono, mutta siellä on laillista laillista käyttöä, sillä se on kannustinjohtaja.

No, on muitakin vihaisia, koska tämä on jo mennyt toimituksellisen osion läpi.

Kuulin paperia muutama viikko sitten, ja siellä oli ihmisiä juuri nyt.

Mitä aiot kieltää? Seuraava? Voit säädellä käyttäytymistä ja jep joo joo, tiedäthän, ja sitten lapset haistelevat liimaa ja lapset tekevät tämän uudelleen, mutta liimalla on toinenkin laillinen joo, laillinen käyttö, kuten lepakolla.

Tiedätkö, muistan, että opettajana meillä oli näitä työpajoja ja lapset suihkuttelivat kuin kangassuojat takkiinsa ja he sanoivat, että jos näet heidät, pitävät takkiaan ylhäällä, kumartuivat alas, ei, he haistelevat, he haisevat. takkissaan.

Olin kuin täydellinen ilmestys minulle.

Se on oikea askel, mutta synnissä on paljon muitakin tapauksia, oli se sitten minulle mikä tahansa, en näe mitään ongelmaa tämän kieltämisessä.

Sillä ei ole muuta käytännön käyttöä kuin suitsuke, ja siellä on gazilliontyyppisiä suitsukkeita oikein, joten minä, älä merkitse sanojani, Johnny Keys ja te muut lainsäätäjät, en näe siinä mitään ongelmaa, eroon siitä.

Joo ja minä.

Luulen näkeväsi täällä bändin.

Olen todellakin terveysosastolla.

Syy, miksi terveysosasto todella tarkastelee sitä nyt tarkasti, Baxter County ei ollut ensimmäinen, kun tulin.

Ajattele, että olemme kolmas lääni, siellä on luultavasti puoli tusinaa kaupunkia, ja nyt sen jälkeen on useita muita hylättyjä, mutta lainsäätäjä aloittaa uudelleen vasta tammikuussa, ja siksi terveysministeriö tarkastelee sitä. , eräänlainen hätätapaus.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated: 10/26/2023

Views: 5309

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.