15 tips voor het bezoeken van Six Flags Magic Mountain: wat te weten |La Jolla Mom (2023)

Als je op zoek bent naar een adrenalinestoot, is Six Flags Magic Mountain® in Valencia net buiten Los Angeles beroemd om zijn extreme achtbanen en spannende ritten.Coaster -fanatici beschouwen het als een van 's werelds beste pretparken - het bevat het wereldrecord voor de meeste achtbanen in een enkel park en is de thuisbasis van ritten die de langste, snelste en eerste van hun type zijn.

Dat gezegd hebbende, het themapark voegt ook vrij regelmatig nieuwe ritten en attracties toe, en er is nog steeds genoeg te doen als je geen fan bent van huiveringwekkende onderzetters.Dit is wat je moet weten om een geweldige tijd te hebben:

Tip: ik heb uitgebreid geschreven over hoe je kunt krijgenKorting Six Flags Magic Mountain Tickets.Bekijk mijn bericht om te lezen over alle manieren waarop u geld kunt besparen bij het kopen van uw tickets.

Six Flags Magic Mountain is open voor inwoners van Californië.Het grootste deel van dit advies zou relevant moeten zijn bij de heropening, maar ik zal het bijwerken op basis van hoe de echte ervaring is met beperkte capaciteit.

U kunt sparen op tickets, rondleidingen en hotels via mijn voorkeuren.Als u in dit bericht aankopen via de links doet, kan ik worden gecompenseerd.

Bereid je voor op een epische dag van themaparkplezier met deze tips en trucs.

Lees over nieuwe gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Deze nieuwe voorzorgsmaatregelen en vereisten zijn u waarschijnlijk bekend, maar hier zijn een paar belangrijke punten.U kunt deVolledige lijst van gezondheids- en veiligheidsmaatregelenvoor meer informatie.

  • Face -bedekkingen zijn vereist voor kinderen van 3 jaar en ouder.Maskerbroemgebieden worden rond het park gestrooid als u moet eten of drinken.
  • Laat het geld thuis.Het park accepteert alleen creditcards en mobiele betalingen.U kunt contant geld in het park converteren naar een vooraf betaalde betaalpas.
  • Verwacht een niet -invasieve temperatuurcontrole bij het betreden van het park.
  • Afstandsmarkeringen en gastscheiding op ritten, tijdens shows en in eetzalen worden afgedwongen.
  • U kunt ook verhoogde sanitaire en handwasstations in het park verwachten.

Controleer Six Flags Magic Mountain Ride Heights

Dit park is een must-bezoek als je van snelheid of houdt van schreeuwen, en de meeste bezoekers zijn in hun middken of ouder.Wees gerust dat er gebieden van Six Flags Magic Mountain zijn voor de jongere menigte.

(Video) 300 Days Alone on an Island - A Robinson Crusoe Adventure in the Pacific Ocean

Bugs Bunny World biedt een handvol ritten voor kinderen jonger dan 48 "lang.Sommige ritten in dit gebied hebben ook maximale hoogten en hoogten waarmee kinderen zonder volwassenen kunnen rijden.

15 tips voor het bezoeken van Six Flags Magic Mountain: wat te weten |La Jolla Mom (1)

Het is een beetje gemakkelijker bij het bezoeken van kinderen die ongeveer even oud zijn als ze kunnen genieten van ritten samen in een groep in plaats van zich uit te splitsen.De achtbanen en spannende ritten hebben hoogte minima van 48, "52 ″ of 54."

Beheer de verwachtingen van kinderen door een paar minuten te durenControleer van tevoren de rijhoogtekaart.

Kies strategisch datums

Tijdens de eerste heropening is het niet nodig om zich zorgen te maken over drukte, maar dit advies is zeker van toepassing op normale tijden.

De zomer is het drukste seizoen van Six Flags Magic Mountain, en vakanties worden ook druk, hoewel de drukte op weekdagen meestal iets kleiner is.

Minder mensen bezoeken in het winterseizoen (vooral wanneer de school in sessie is), maar zorg ervoor dat u de openingsdata en uren controleert voordat u uw reis plant, omdat het park kan afsluitendata en beperkte uren werkzaamheden hebben.

Plan uw bezoek rond speciale evenementen

Als u zich geen zorgen maakt over drukte en uw bezoek extra speciaal wilt maken, houd er dan rekening mee dat er een avondparade en vuurwerkshow is op geselecteerde dagen tussen half maart en begin september.

Er is ook Fright Fest® in oktober, en concerten en andere speciale evenementen het hele jaar door.Controleer het parkSpeciale evenementenpaginaOm erachter te komen wat er op de kalender staat tijdens de data die u overweegt.

Koop van tevoren Six Flags Magic Mountain -tickets

Op dit moment is de enige plaats om toegang te kopenDirect door zes vlaggen.Vanwege de staatseisen zijn de enige mensen die in aanmerking komen voor het kopen van tickets, inwoners van Californië.Het bewijs van residentie kan nodig zijn om het park binnen te gaan.

15 tips voor het bezoeken van Six Flags Magic Mountain: wat te weten |La Jolla Mom (2)

Tijdens normale tijden kunnen de ticketlijnen lang in dit park worden, dus je bespaart veel tijd als je je Six Flags Magic Mountain -tickets koopt.U kunt ook geld besparen.U krijgt enkele van de beste ticketprijzen als u door beide kooptAres reizen® of deGa Los Angeles® Pass.Beide zijn tijdelijk niet beschikbaar voor zes vlaggen, maar ik laat hun gegevens over voor wanneer de kortingen weer actief zijn.

Ares Travel is een geautoriseerde ticketverkoper die korting op Six Flags Magic Mountain -tickets en gebundelde ticketcombo -deals biedt voor andere grote Californische attracties.

(Video) Sally's abandoned Southern cottage in the United States - Unexpected discovery

Met de Go Los Angeles® Pass kunt u bundelen en besparen op toelating tot 35 attracties in en rond Los Angeles - inclusief Six Flags Magic Mountain, Universal Studios Hollywood® en Legoland® California.Deze passen zijn beschikbaar in opties van 1, 2, 3, 5 en 7 dagen, elk tegen verschillende prijzen, en u kunt uw eigen pas bouwen, inclusief alleen de attracties die u wilt bezoeken.

Opslaan met Go Los Angeles

Bereid je voor op de hitte

Zelfs als u uw bezoek tijdens de wintermaanden plant, weet dan dat het twintig graden heter kan zijn op Six Flags Magic Mountain dan op het dichtstbijzijnde strand.

In het park is er veel asfalt en heel weinig schaduw, dus draag een hoed en ademende kleding (lichte kleuren het beste), pak waterdicht zonnebrandcrème in en breng een geïsoleerde fles ijswater.

Vergeet niet om zonnebrandcrème opnieuw aan te passen.We maken geen grapje over de zon hier.

Kleed je op de juiste manier en laat je grote tas thuis achter

Tassen zijn niet toegestaan op de meeste ritten op Six Flags Magic Mountain, dus als je een portemonnee of rugzak rond het park draagt, moet je het in een cubby achterlaten (diefstal riskeren) of een kastje betalen wanneer je op een ritje gaat.

(Video) A 17th century Abandoned Camelot Castle owned by a notorious womanizer!

Six Flags Magic Mountain onderhoudt ook een gezinsvriendelijke sfeer via een dresscode die gasten vereist om te voorkomen dat ze kleding of accessoires met aanstootgevende taal of afbeeldingen dragen.Badenpakken kunnen alleen worden gedragen in het waterpark Hurricane Harbor.

Comfortabele wandelschoenen zijn een must.Merk op dat sommige ritten ervoor zorgen dat je schoenen verwijdert, dus zorg ervoor dat ze gemakkelijk zijn om aan en uit te gaan.

Je wordt ook nat op de waterritten.Neem een kleine poncho mee of koop dit om dit te vermijden, maar vergeet niet extra sokken zodat je natte sokken de rest van de dag niet rond je schoenen kloppen.

Vroeg aankomen

Als je in het park komt als het opent, verwacht dan niet dat je meteen op je eerste achtbaan springt - gewoon in het park komen kost tijd.Om je rittijd te maximaliseren, kom je er ongeveer een half uur voordat het park opent om jezelf de tijd te geven om door het ingangsplein te rijden, te parkeren en door de voorpoort te komen.

Ga eerst naar de achterkant van het park

Wil je twee keer zoveel ritten rijden?Veel mensen die voor het eerst Six Flags zijn Magic Mountain-bezoekers gaan naar elke rit die ze eerst zien, wat betekent dat die ritten de neiging hebben de langste wachttijden te hebben.

Beginnend meteen aan de achterkant van het park betekent dat de lijnen korter zullen zijn en dat je dichter bij de voorpoort bent aan het einde van je bezoek.

Raak vroeg op de waterritten

De waterritten - getijdengolf, brullende stroomversnellingen en straalstroom - hebben de neiging om de langste lijnen te hebben tijdens het heetste deel van de dag (vroege middag) en de kortste lijnen voor de lunch.

Maak een punt van het bezoeken van deze ritten voor de lunch, en je komt sneller door de lijnen en wees nog steeds aangenaam koel van je vroege plons wanneer de temperaturen stijgen.

Sla de minder populaire ritten niet over

15 tips voor het bezoeken van Six Flags Magic Mountain: wat te weten |La Jolla Mom (3)

De nieuwste en grootste onderzetters en ritten op Six Flags Magic Mountain zullen bijna altijd de langste lijnen hebben.Als je geen die-hard mega-achtbaanfan bent, kun je meer rijtijd krijgen en veel spanning op old school-attracties zoals Viper, Ninja en de nieuwe revolutie.

Maak tijd voor deze 4 must-ride onderzetters

15 tips voor het bezoeken van Six Flags Magic Mountain: wat te weten |La Jolla Mom (4)

Als u op zoek bent naar een extreme adrenalinestoot, moet u plannen.Druk op deze puls-schommelende ritten zodra je 's ochtends in het park aankomt, wanneer lijnen het kortst zullen zijn: Tatsu (' s werelds langste en snelst vliegende achtbaan);Goliath (die een van de langste en snelste openingsdruppels ter wereld heeft);Lex Luthor: druppel doom (een van de hoogste druppeltoren ritten overal);en X2 ('s werelds eerste 4D -achtbaan).

15 tips voor het bezoeken van Six Flags Magic Mountain: wat te weten |La Jolla Mom (5)

Betaal voor de Flash Pass®

Tijdelijk niet beschikbaar.De enige manier om de soms lange lijnen op Six Flags Magic Mountain voor te lopen, is door een flashpas te kopen.Net als de FastPass® bij Disneyland®, kunt u met de Basic Flash Pass een tijd reserveren om verder te gaan dan een dozijn van de meest populaire ritten.

(Video) Why Tourists Became Repulsed by NYC | History of Tourism in New York City

Er zijn ook twee bovenste tierflitspasopties - goud, waarmee je eerdere tijdslots kunt reserveren, en platina, waardoor wachttijden bijna worden geëlimineerd.

Eet tijdens niet-meerdere tijden

Plan om een beetje eerder of een beetje later te lunchen en diner te lunchen om de haast te voorkomen.Het andere voordeel voor het eten op niet -traditionele tijden is dat de lijnen voor onderzetters en andere ritten de neiging hebben om tijdens de maaltijden iets korter te zijn.

Six Flags Magic Mountain heeft zijn aandeel in standaard pretparktarief, en ik ben blij te kunnen zeggen dat veel ervan beter is dan je zou verwachten, maar een traktatie die opvalt, is de Wonton Taco bij Chop Six.

Haal je trechtercake voor het eerst

De wereldberoemde Funnel Cake Factory (voorheen Suzette's Bakery) is een stop waard voor de fantastische smaken, maar de lijnen zijn niet kort - vooral omdat de dag later wordt.Als je een fan van de trechtercake bent, is het een goed idee om eerst dessert te eten.

Vergeet niet waar u geparkeerd bent

Het is niet ongewoon voor gasten om te vergeten waar hun auto is.De Six Flags Magic Mountain Parking Lot is vrij groot, dus zoek een paal of herkenbaar object (rijnummer werkt) en maak er een digitale foto van.

Heb je onlangs Six Flags Magic Mountain bezocht?Welke tips zou u aan deze lijst toevoegen?

Zie ook:Hoe u Disneyland -tickets kunt kopenEnHoe korting te kopen Universal Studios Hollywood -tickets.

Katie Dillon

Katie Dillonis de hoofdredacteur van La Jolla Mom.Ze helpt lezers om de vakanties van San Diego te plannen via haar hotelexpertise (die voortkomt uit het leven in een vier seizoenen hotel) en lokale verbindingen.Lezers hebben toegang totExclusieve kortingen op tickets voor themapark(zoals Disneyland en San Diego Zoo) envoordelen bij luxe hotels wereldwijddoor haar.Ze deelt ook insider -tips voor het bezoeken van grote steden wereldwijd, zoals Hong Kong, Londen, Parijs en Shanghai dat haar familie regelmatig (of beide) heeft gewoond of bezoeken.

(Video) Minecraft Live 2022

FAQs

How many people have died at 6 Flags Magic Mountain? ›

Becoming a part of the Six Flags brand in 1979, the amusement park has a record-high twenty roller coasters. As of April 5th, 2023, there have been seven reported deaths at Six Flags Magic Mountain.

What should I wear to Six Flags Magic Mountain? ›

As a general rule, when visiting Six Flags Magic Mountain, guests should avoid clothing that may be considered inappropriate for our family-friendly environment. Clothing and visible tattoos that depict violence, nudity, vulgarity, or discriminatory language or graphics are prohibited at all times.

Can you take food into Six Flags Magic Mountain? ›

May I bring my own food and beverages into Six Flags Magic Mountain? Food, beverages, coolers and grills may not be brought into the park. The only food exceptions are for food allergies as described below and infant food, in non-glass jars.

How do you maximize time at Six Flags Magic Mountain? ›

If you get to the park when it opens, don't expect to hop on your first coaster right away – just getting into the park takes time. To maximize your ride time, get there about a half-hour before the park opens to give yourself time to drive through the entrance plaza, park, and get through the front gate.

What are the chances of getting injured on a roller coaster? ›

The chance of being seriously injured on a fixed-site ride at a U.S. amusement park is 1 in 15.5 million rides taken. One injury is one too many and the industry is continuously working to enhance all aspects of safety.

How high is the death drop at Six Flags? ›

This is the tallest and fastest drop tower on the planet – the ultimate free fall! Strap into your chair and settle in, because the ride to the top of the 415ft./126.5m tower will be the longest 90 seconds of your life.

What not to wear to Six Flags? ›

As a general rule, when visiting Six Flags America, Guests should avoid clothing that may be considered inappropriate for our family-friendly environment. Clothing and visible tattoos that depict violence, nudity, vulgarity, or discriminatory language or graphics are prohibited at all times.

How should I wear my hair to Six Flags? ›

These policies are subject to change at the sole discretion of Six Flags Management. Hair should be tapered at the sides and back so that at least ½ of the ear is visible; it must be above the bottom of a regular shirt collar and no longer than the middle of the forehead.

What's the best thing to wear to Six Flags? ›

Guests should wear a cover-up or shirt/top and shorts/pants over their bathing suits while enjoying the theme park. As a general rule, when visiting Six Flags Great Adventure, Guests should avoid clothing that may be considered inappropriate for our family-friendly environment.

What is the best day to go to Six Flags? ›

The best days to visit Six Flags Great Adventure are on the weekdays, specifically Tuesday-Thursday. The best time frame to visit is in the quieter months including May & September.

Can I wear a fanny pack on rides at Six Flags Magic Mountain? ›

Typically any loose items including a fanny pack will not be allowed to be worn on the actual ride at Six Flags. This is done for your safety as well as the safety of the other visitors. Additionally, it's safer to store your valuables in a locker, instead of risking losing them while riding at high speeds.

Can I bring food into Six Flags America? ›

We have so many delicious food options within the park! No outside food, beverages or coolers may be brought into Six Flags Great America. Exceptions are made for guests with special dietary needs including certain food allergies and baby food/formula.

What days are Magic Mountain least busy? ›

Weekdays (Monday-Thursday) are historically least crowded during the summer season in June, July, and August.

How do you stay cool at Magic Mountain? ›

Look for Cool Zones throughout the park. Each one resembles a freestanding sign with a button on the side that sprays out mist when pressed. Most of the major coasters and rides also have misters in the queue lines to help keep you cool. Grab a seat inside the Full Throttle Sports Bar.

What is the busiest time at Six Flags? ›

Holidays and concert days are often especially busy. Weekdays in April, May, September, October, November, and December are typically the least busy days. Always research for special events and concerts that may be going on that can cause abnormally large crowds (the park is especially busy during spring break).

What happened at Six Flags Chicago? ›

GURNEE, Ill. (AP) — Three people were injured in a shooting outside a Chicago-area amusement park's entrance that sent visitors scrambling for safety and prompted the park to close early, authorities said.

How many people died in Great America? ›

The attraction — formerly called Top Gun — is an inverted roller coaster where riders' legs hang free. There have been five fatal accidents since Great America opened in 1976.

Why is it called Six Flags? ›

Throngs flocked to Six Flags Over Texas when the park opened in 1961. Six themed sections, modeled after the culture of the six countries whose flags flew over Texas during the state's colorful history, created a spectacular and magical setting for guests — and provided the park's name.

Videos

1. Welcome to my World 🎸 Dick Grob 🎸 a talk about Elvis Presley
(Ostjysk TV)
2. Privacy and Security on Windows 10: A Comparison of Chrome, Firefox, Brave and Edge
(TechsavvyProductions)
3. МАДРИД🇪🇸 и что с ним не так? 4K.
(Travel Hub)
4. TIME TRAVEL - Mysteries with a History
(Cristina Gomez)
5. Know Your Rights: Service Animals
(Dysautonomia International)
6. Poverty Soars: 43M Americans Struggle, Children Homeless Surge
(Investigations et Enquêtes)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 13/10/2023

Views: 5447

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.